De cativa ani incoace s-a facut o traditie din organizarea competitiei Swimathon, o platforma de atragere de fonduri. Fiind competitiv din fire, am fost atras de organizarea eficienta dar si de nivelul competitorilor, nu profesionisti, dar oameni care fac miscare zilnic. Numarul tot mai mare al echipelor inscrise an de an ma face sa cred ca nu mai urmeaza sa avem generatii sedentare, puterea exemplului fiind foarte mare in Romania.

Una dintre echipele participante este alcatuita din colegii mei de munca. Fiind o firma mare, nu pot sa zic ca sunt foarte bun prieten cu fiecare dintre ei, dar din cate stiu despre ei, sunt sigur ca or sa faca tot posibilul sa termine competitia pe un loc cat mai bun. Echipa SCC a strans repede sustinatori si cred ca va avea o galerie care cu siguranta va fi remarcata. Nu de alta, dar parca alta amploare capata o competitie cu spectatori care anima atmosfera. Sunt curios, totusi, de cat de mult s-au antrenat colegii mei, tinand cont de faptul ca au avut si de muncit in ultimele saptamani. We shall see!

Dragii mei, va astept la strand Sambata, 5 Iulie, sa ne bucuram de soare, apa, cateva beri cu siguranta si sa contribuim in mod activ la strangerea de cat mai multe fonduri pentru cauzele sociale inscrise in cursa.

P.S: a mers bine limonada.

 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation