Apariția neașteptată a unei vedete acum două săptămâni a pus pe jar echipa Chasing Stars, care a urmărit fiecare mișcare a CLA-ului negru, alături de un convoi de paparazzi și admiratoare.

Vedeta a parcurs cu noul model Mercedes-Benz același traseu, fiind o aparție deosebită în traficul străzilor ieşene, atrăgând privirile tuturor. Elegant, sportiv, “rebel cu stil” cum a fost denumit și în același timp de o expresivitate deosebită, CLA-ul a camuflat un personaj misterios care întrunește toate caracteristicile unui bărbat puternic, liber și atrăgător.

Nu este de mirare că vedeta a reușit să ne scape de fiecare dată, CLA-ul strecurându-se elegant şi alunecând uşor în trafic. În această maşină orice șofer poate deveni un personaj incognito, care trezește curiozitatea.

La nici două zile după ce a fost surprins în fața unei benzinării, în care a stat suficient încât să-și facă plinul, vedeta se pare că a dispărut misterios, frumosul Mercedes-Benz CLA fiind condus ulterior pe un traseu necunoscut de un alt bărbat care se comporta ca și cum nu ar cunoaște orașul şi care a vizitat de altfel mai multe cafenele din Iaşi: Papillon, Vintage, Cafepedia, C House şi TimeOut.

Nu se cunosc alte detalii despre proprietarul noului Mercedes-Benz și nici unde a plecat. Însă mașina se află expusă acum în Palas, lângă studioul Chasing Stars TV. Iar dacă doriţi să aflaţi cum se vede oraşul de la volanul misteriosului model, vă invităm să îl testaţi. Înscrierile sunt preluate pe site www.chasingstars.tv în secţiunea dedicată special întâlnirii cu Noul CLA.

Dacă povestea vedetei misterioase se încheie aici sau dacă ne va surprinde cu noi provocări, urmează să aflăm. Echipa Chasing Stars va oferi în continuare cele mai noi știri despre această aventură.

Rămâneţi alături de Chasing Stars TV!

.

2 Thoughts on “O nouă vedetă în Iași – rebelul Mercedes-Benz CLA

  1. Bogdan85 on 04/06/2013 at 11:25 said:

    Pacat ca nu stau pe langa Iasi ca as fi vrut sa vad pe “viu” noua vedeta de la Mercede. Am auzit din iarna despre noul model, am vazut ca recent este promovat destul de agresiv in mediul online (facebook, blog-uri, site-uri de stiri si probabil in multe alte locuri). Cert este ca din imagini arata fabulos.

  2. Remus on 04/06/2013 at 17:08 said:

    Superb modelul CLA. Sper sa ajunga si pe la noi prin oras.. Oricum, nu cred ca o sa pun eu mana vreodata sa conduc mertanu asta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation