Spre dezamăgirea fanilor, nu o să scriu despre cum am mers la munte și am pus la cale blogosfera, dar în schimb, ca un mic premiu de consolare, o să lansez o mică leapșă, că și așa că nu am bani de un caiet să fac un oracol. Ideea cu leapșa mi-a venit vinerea trecută când am fost întrebat ce zi a săptămânii prefer. Din start, mi s-a părut că întrebarea avea un răspuns evident, adică vinerea, pentru că e ziua după care începe weekend-ul, bla, bla, bla, dar spre surprinderea curiosului răspunsul meu a fost: luni !

De ce îmi place lunea? Ziua în care nici iarba nu crește, nici vaca nu dă lapte și nici criza nu mai e atât de gravă? Pentru că e ziua în care începe săptămâna, și mie îmi plac începuturile de când mă știu. Îmi plăcea când începea școala, când începea vacanța, mi-a plăcut mult de tot când am început să lucrez și tot așa înainte. Începuturile sunt frumoase pentru că nimic nu se compară cu  senzația pe care o ai atunci când știi că ai un “drum” de urmat. Ca orice leapșă demnă de blogosfera, urmează să fie preluată de alți 7 bloggeri, în speranța că fiecare dintre ei va alege o altă zi și în felul asta voi avea motive să îndrăgesc fiecare zi a săptămânii. Bloggerii aleși sunt: Madalush, Pavel, Alexandra, Roxana, Anda, Iustin și Macku. Sper să îmi răspundă toți, iar cei care nu au o zi preferată (încă), au ocazia să o aleagă acum, cu tot cu argumente..

6 Thoughts on “Leapsa cu preferinte

  1. Maine Radule, maine, ca acum sunt prea obosit :)

  2. Si mie imi plac inceputurile! Astept momentan un nou inceput in ceea ce priveste blogul meu, in rest… we will see :P Leapsa o preiau si sper sa o onorez cat mai rapid!

  3. Pingback: | iustin's blog

  4. Pingback: Ziua aceea mișto a săptămânii | iustin's blog

  5. Pingback: Cine-mi poarta sambetele? | Macku

  6. Pingback: Blogmeet+Leapşă=Sinteză. (

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation