A trecut Craciunul si acum mai am de “supravietuit” marii petreceri de Revelion. Desi am asteptat cu interes maxim perioada asta si am incercat sa o fac speciala, pana la urma a fost la fel de interesanta ca si restul anului. Chiar zilele astea ma uitam pe Facebook la aplicatia aia care iti face nuj ce chestie cu ce s-a intamplat pe parcursul anului, bla bla bla. Ma gandeam sa dau si eu click, dar nu am nimic notabil incat sa fac un slideshow cu care sa imi spamez “prietenii”.

Ca nu e nimic super extra mega interesant e relativ ok, dar nici macar nu am chestii cu care sa ma mandresc macar un pic. Sa zicem ca masina ar fi o chestie, dar nici macar aia nu inseamna o mare realizare pentru mine. Daca tot nu fac o recapitulare pe Facebook, am sa scriu aici cateva randuri despre ce a insemna 2014 pentru mine. Pe principiul if you want to be a player, get out there and playanul asta am incercat sa fiu mai sociabil si sa nu mai fiu asa salbatic. A fost bine o perioada, cred ca aproximativ circa si ceva, asta pana cand mi-am dat seama ca de fapt  I was so far out of my league that I was playing a completely different sport. Well, poate ca nu a fost chiar cea mai buna idee, dar macar am incercat.

Pe final, inainte sa inceapa marea nebunie cu rezolutiile de Anul Nou, vreau sa fiu primul care declara ca de la 1 Ianuarie se lasa de fumat. Clar, incep sa merg si la sala. Si nici shaorma de la Mado nu mai bag. Si poate uneori nu ma mai comport ca un psihopat, dar asta e inca sub semnul intrebarii. Trece anul, astept de prin Septembrie momentul asta. In ultima zi de Luni a acestui an, o zi atat de dispretuita de toata lumea, pot spune ca realitatea e exact asa cum arata. Imi pare rau ca anul asta nu am apucat sa vizitez nici o tara “civizilata”. Totusi, desi se spune ca toate drumurile duc la Roma, pentru mine anul asta cam toate drumurile au dus…..in Suceava, si nici macar nu mi-am vizitat mama. Rusine sa imi fie!

Afara in sfarsit ninge linistit (de mai mult de 12 ore). Eu tot la munca sunt, la fel de “interesat”. O sa vina 2015, Miercuri spre Joi, oameni mahmuri, in Africa tot or sa moara copii de foame, eu tot nu o sa am permis de conducere si nimic nu se va schimba. Poate ca in sfarsit trebuie doar sa schimb eu peisajul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation