Facand parte din celebra generatie a anilor “90, nu cred ca era posibil sa ajung sa fac altceva decat ceea ce fac acum. Referitor la generatia anilor “90, eu cred ca cea mai imporanta chestie legata de ea, este legata de descoperirile facute in acea perioada. Eram prea mic atunci cand l-au impuscat pe dictator, asa ca am avut ocazia sa cresc in perioada “inovatiilor” fara sa fiu prea afectat de sistemul comunist. Imi amintesc si acum ca in “95 a adus tatal meu acasa primul televizor color. Aveam cateva canale tv la inceput (aveam antena pe balcon!), iar la scurt timp a aparut in cartier prima firma de cablu. Asta a insemnat vreo 30 de canale TV, aproximativ. Din acel moment am inceput sa descopar lumea si altfel, nu doar prin ochii sistemul de invatamant care inca nu se schimbase prea mult fata de perioada comunista.

Pe masura ce au trecut casino online anii, am tot invatat, in mare ce mi-a placut mie, nu neaparat ce imi trebuia pentru scoala. Asta ar cam explica de ce nu am facut inca o facultate, ca na, ce blogger ratat sunt daca nu am dat cu subsemnatul pe la cursuri si nu am fost stresat in sesiune. Pe masura ce treceau anii de scoala, am observat ca sunt doua tipuri de profesori. Cei care sunt in invatamant pentru ca vor sa pregateasca viitorul tarii cu responsabilitate si cei care sunt pentru ca e un loc decent si nici nu au prea mari pretentii de la viata. Desi pare greu de crezut, intotdeauna mi-a placut matematica, doar ca nu prea am avut noroc la profesori. Eram tot timpul calm iar ei fara rabdare, vroiau toate formulele pe loc.

Citind inceputul articolului imi dau seama ca probabil cititorii se asteptau sa povestesc despre minunatele jocuri ale copilariei, cum umblam cu genunchii plini de sange cate o vara intreaga si de cat de trist eram in verile in care trebuia sa merg la tara, ca na, tot la origini ne intoarcem (unii nu pleaca niciodata). Imi pare rau daca am dezamagit pe cineva din punctul asta de vedere. Ceea ce ma irita rau de tot este gandul ca toti copii care au intrat la liceu anul asta…..sunt nascuti in 2000. Ma simt batran, intr-un fel, dar stiu ca mai am cativa ani buni in fata. Cine stie, poate poate se alege ceva de viata mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation