Se stie ca romanii sunt strangatori din fire si ca uneori au tendinta de a pune deoparte lucruri care nu le apartin. Nu mica mi-a fost mirarea cand am aflat ca s-a furat un camion Mercedes Benz negru, cu o remorca ce masoara peste 10m. Legat de acesta intamplare surprinzatoare, toata lumea se intreba de ce ar vrea cineva sa fure un camion? O fi el scump, dar poate ca de fapt tinta principala era incarcatura? Cum romanii sunt de asemenea si saritori din fire, timp de 10 zile, un numar mare de persoane a oferit indicii pe www.gasestecamionul.ro, si asa s-a ajuns sa se recupereze camionul lipsa, precum si continutul remorcii, noul sortiment de inghetata Magnum Gold, prima inghetata aurie din lume.

Hotii se pare ca nu au actionat fara un plan bine pus la punct si au incercat sa scoata camionul din tara in timpul celui mai mare eveniment de karaoke din Romania, Forza Zu 2013. A fost un spectacol de zile mari care a atras atentia tuturor, fapt dovedit si de prezenta a peste 100 000 de persoane, din cate stiu eu, un record pentru acest oras de provincie. Dupa recuperarea camionului si a incarcaturii pretioase, vedetele invitate in cadrul Forza Zu au putut savura o inghetata cu vanilie de Madagascar si caramel cu sare de mare. Bineinteles, in backstage si subsemnatul s-a simtit ca o vedeta si a gustat din inghetata aurie..

3 Thoughts on “Deloc surprinzator, s-a furat un camion

 1. Cristi S. on 31/05/2013 at 18:57 said:

  cel mai surprinzator la noi ar fi sa nu se fure nimic.

 2. Ioana Flori on 11/06/2013 at 13:48 said:

  Pai in ritmul in care se practica “datu cu 5’u” in RO in cativa ani dispar asa: cladiri, sosele, :)) In Romania ar fi un soc total sa nu se fure nimica. Parerea mea, Ioana

 3. Transport Sigur on 01/09/2013 at 16:39 said:

  Chiar a fost cel mai mare si cel mai frumos eveniment de karaoke din Romania.
  Despre inghetata ce sa mai vorbim… am mancat pentru ca am fost si eu acolo
  Forta ZU.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation