Plecand de la ideea ca nu trebuie sa spargi o gramada de bani la fiecare iesire in oras, de ceva timp am tot mai multa incredere in siteurile de reduceri. Recent, dupa achizitionarea unui voucher de pizza, mi-a venit in minte un motto destul de amuzant: “Mananci mai bine ca la parastas? – Fungroup.ro ma indoapa sa vada daca-mi place”. Toti cei care ma cunosc stiu ca atunci cand vine vorba de mancare, sunt destul de pretentios (si enervant uneori) asa ca unii dintre ei au considerat un adevarat risc folosirea unui voucher pentru o pizza. Experienta a fost insa una ce se merita repetata!

In general aleg voucherele pentru mancare atunci cand ma gandesc la zilele negre, cele in care nu am nimic gatit acasa si nici chef sa fac. Asa am ajuns la pizzeria My Way, m-am asezat la o masa iar cand a venit chelnerul cu meniurile i-am spus de voucher, am adaugat o bere comenzii si apoi am asteptat sa fie totul gata. In mai putin de 20 de minute a venit pizza, cu toate ingredientele prevazute, calda si numai buna de potolit foamea de dupa o zi plina si stresanta. Avand voucherul achizitionat si platit din avans, a fost o senzatie foarte misto sa ma ridic la final, si sa platesc doar berile comandate pe langa. Drept urmare, am bifat o masa buna si o cheltuiala mai mult decat rezonabila!

Avand deja experienta in folosirea cupoanelor de reduceri, am banuit ca nu am cum sa dau gres, indiferent de serviciul sau produsul pe care urmeaza sa il primesc.Treaba merge in felul urmator, cumperi voucherul, il printezi, daca e nevoie te programezi, daca cumva nu e ceva in ordine, cei de la Fungroup iti dau banii banii inapoi fara nici un fel de problema. Pentru a evita eventualele neintelegerile, trebuie neaparat citite conditiile in care acesta e valabil, dar din cate stiu eu,  intotdeauna descrierea de pe site este cat se poate de clara

Tin minte ca in urma cu ceva ani, cand au aparut acest tip de oferte, ma uitam cam ciudat la ele, unele dintre ele parand un pic prea bune ca sa fie adevarate. Dupa ce am testat in diferite domenii (excursii, mancare, activitati recreative, produse), am ramas cu o parere pozitiva, si cu ochii pe orice noua oferta adaugata in portofoliul lor.

.

2 Thoughts on “Cum poti manca mult si bine

  1. Maria on 29/06/2013 at 23:13 said:

    Eu si acum ma uit cu neincredere la astfel de oferte.

  2. ratmihaela@yahoo.com on 03/07/2013 at 23:04 said:

    Sunt tot mai multe oferte de genul asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation