Toata lumea are anumite momente in viata la care ar vrea sa se intoarca si sa schimbe ceva. Sa nu fi baut 12 shoturi de tequilla inainte sa se urce la volan, sa invete inainte de examen, etc, etc, evident! Dupa ultimele mele calcule si experiente, calatoria inapoi in timp, este imposibila, inainte, cat o fi sa traim. Cu toate astea, mai sunt momente in care simtim ca suntem din nou, intr-un anumit loc sau ca avem o anumite stare. Nu stiu cum e pentru altii, dar pentru mine, unele piese ma teleporteaza in locuri si momente de cele mai multe ori demult uitate. De exemplu:

Ed Sheeran – I See Fire – pentru prima oara in viata mea cand m-am uitat in stanga, m-am uitat in dreapta si eram eu si cam atat. Mai ciudat a fost ca nu mi-a dat nimeni un branci, am luat-o de nebun pe camp, sa vad ce mai e pe lumea asta de vazut.

Subcarpati – Robot Armasar Attack – pentru ca Taverna, locul in care am descoperit petreceri ca pe vremea mea. Muzica buna si oameni faini, parca asa se spune.

Ion Suruceanu – Ce seara minunata – desi nu imi place sa fiu in centrul atentiei, anul asta am cantat la karaoke de 3 ori. Si de fiecare data a fost ziua mea de nastere. Pe 11 Feb nu am fost in Taverna.

Ravel – Jeux d’eaux (plus inca alte aproximativ 300 de piese Chopin&CO) – au fost multe nopti de vara in care am adormit cu ochii pierduti printre stelele din tavan. Fara stres, fara nici o grija, aveam tot ce imi trebuia. Genul de senzatie pe care nu o constientizezi decat dupa ce dispare. Oh well, winter was comming.

Linkin Park – Castle of glass – momentele de nebunie. Da, in mod surprinzator, unori mai gresesc, mai fac si spun prostii. Cica daca iei o foaie de hartie, o mototolesti si apoi torni benzina pe ea si ii dai foc, nu prea mai poti sa o readuci la starea initiala.

Linkin Park – Roads Untraveled – pentru ca in loc sa imi iau o saptamana de concediu, am preferat sa merg la munca.

Evident, toate aceste calatorii in timp sunt doar read-only.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation