Vedeta pe urmele căreia suntem încă de săptămâna trecută continuă să se plimbe pe străzile Iașului, zilele acestea având două tentative de a se opri în locuri greu accesibile pentru urmăritori.

În cursul acestei săptămâni au fost publicate pe site-ul www.chasingstars.tv si pe pagina de facebook a televiziunii informații importante despre urmărirea lui, fiind surprins  în diverse ipostaze, coborând din mașină și plimbându-se încet pe lângă ea, vorbind la telefon. De asemenea, am observat grija lui pentru autovehiculul pe care îl conduce: merge încet, este atent la curbe și se pare că nu are de gând s-o părăsească nicio clipă. Mai mult – întotdeauna este singur în mașină.

Deși refuză să facă cel mai mic gest pentru a comunica cu cei care îl urmăresc de câteva zile, se pare că prezența admiratoarelor și a fotografilor nu-l deranjează. Din ce în ce mai mulți de la o zi la alta, urmăritorii sunt îndrăzneți și ambițioși: nu-l scapă din ochi și se apropie cât de mult posibil atunci când el staționează la semafoare.

Totuși, se pare că are o dexteritate deosebită în a se camufla în trafic și știe cum să se amestece printre alte autovehicule atunci când vrea să se oprească și să iasă din mașină.

Fiecare pas al urmăririi este detaliat pe pagina de facebook a televiziunii Chasing Stars, unde a fost adunat un întreg dosar de detalii și poze unice.

Rămâneți aproape pe www.facebook.com/chasings, revenim cu noutăți!

.

2 Thoughts on “Conduce aceeași mașină și e în continuare discret

  1. Igrec on 28/05/2013 at 05:24 said:

    nu’mi aduc aminte sa mai fi citit ceva la fel de inutil ca articolul asta. bravo prietene, ai reusit sa scrii ceva mai lipsit de informatii ca un ambalaj de pachet de servetele.

  2. Cristi S. on 31/05/2013 at 19:03 said:

    unii prefera sa nu se afiseze prea mult, asa ca sunt mai undercover.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation