La mai putin de patru zile distanta de spectacolul total semnat de doua dintre cele mai puternice echipe din lume la ora actuala, Real Madrid si FC Barcelona, ne intoarcem privirea catre plaiurile mioritice, unde, joi seara, de la ora 20.30, se da startul celei de-a doua semifinale a Cupei Romaniei, Steaua-Dinamo. Petrolul-Astra se joaca in aceasta seara.

Spre deosebire de meciul din campionat, disputat de curand si incheiat la egalitate, scor 1-1, mansa tur din Cupa Romaniei se joaca pe cel mai frumos si impunator stadion al tarii, Arena Nationala. Publicul va fi in mare parte format din stelisti, in conditiile in care Steaua este considerata echipa gazda si are, deci, intaietate in fata “cainilor”.

Asistam, asadar, la cea de-a patra ciocnire dintre Steaua si Dinamo din acest sezon. Pana acum, campioana in exercitiu are o victorie (2-1 pe terenul lui Dinamo) si un rezultat de egalitate (1-1, pe “Steaua”).

Din punct de vedere al obiectivelor impuse la inceputul acestei editii de campionat, putem spune atat despre Steaua, cat si despre rivala sa, ca se afla in obiectiv. Daca ros-albastrii au arestat locul 1 in campionat, Dinamo duce o lupta in trei pentru ultimul loc de Europa League (pozitia a patra in Liga 1, alaturi de FC Vaslui si Pandurii).

Comparativ cu ceea ce s-a intamplat in Liga 1 in urma cu patru etape, la inceputul lunii martie mai exact, consider ca Steaua va fi si mai pregatita sa contracareze jocul baietilor lui Flavius Stoican, avand fara doar si poate prima sansa la calificarea in finala Cupei Romaniei. Mai mult decat atat, campionii en-titre, cel mai probabil, vor forta rezolvarea ecuatiei calificarii inca din meciul tur, de joi. Acest din urma lucru este mai putin probabil, avand in vedere ca vorbim, totusi, despre un derbi, indiferent de situatiile financiare ale celor doua cluburi.

Prin urmare, merg o victorie a Stelei, la o cota de 1.40 la casele de pariuri offline si online..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation