Bineinteles ca mi-a expirat buletinul! Cei 24 de ani proapat impliniti nu au avut un memento sa imi aminteasca faptul ca trebuie sa merg sa il schimb. Tare harnic eram eu cand am plecat la sectia de politie unde trebuia sa ii anunt pe “domnii” de acolo ca trebuie sa vina sa se ocupe de declaratia de luare in spatiu. Am fost si degeaba am fost. O politista ( vroiam sa ii zic doamna dar exageram ) m-a luat intr-o camera ( nu m-a batut si nici nu mi-a facut toate lucrurile alea!! PERVERSILOR =)) ) a facut o programare pe a doua zi si sa ii astept intre orele 14:00 – 16:00 . Am stat acasa cu cererea mult si bine pentru ca EVIDENT, nu a venit nimeni.

Dupa cateva zile de asteptare, am mai facut un drum si m-am “lovit” de un nene care nu prea stia ce cauta acolo. I-am spus care e treaba si cu cine am vorbit si mi-a dat , intr-un mod foarte inteligent, doua numere de telefon. Dragut din partea lui , nu ? Problema e ca nu aveau prefix :) . L-am intrebat daca asa sunt si el a zis ca asa sunt corecte. Ma apuc si sun fara prefix si imi da eroare de conexiune. Ma apuc sa pun prefix de Romtelecom, imi raspunde un robot de la BCR, pun prefix de RDS nimic. Ma bucur atat de mult ca ma pot baza p angajatii statului. Dupa alte cateva zile aflu ca de fapt trebuia sa ma duc direct la Politia Municipala, la Evidenta persoanelor, bat un drum si pana acolo, si cu o imensa placere ma buzunaresc si imi dau seama ca nu am certificatul de nastere. Ramane pe maine sa mai fac un drum, aer curat, mai dezlipesc ochii de monitor si mana de pe mouse.

La incheiere vreau sa va recomand, dragii mei cititori un film foarte dragut vazut recent The lovely bones ( popcorn pentru baieti si servetele pentru fete ).

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation