DA! Este adevarat! Mi-am facut blog! In mare parte stiti cine sunt, daca nu …. stiti cum se spune…. “soarta” . Ma gandeam ca am nevoie de un loc unde sa aberez sa scriu toate nimicurile pe care le fac zilnic sau mai rar. Azi de exemplu a inceput primavara si m-a apucat deja astenia. Cred ca m-am cam grabit dar poate imi trece mai repede.

M-am gandit sa profit de vremea frumoasa si am iesit pe la o plimbare, am cumparat martisoare si ghiocei apoi am daruit martisoarele si ghioceii. E inca prea ciudat sa fie asa de cald, dupa ce am indurat cred ca vreo 3-4 saptamani de ger sanatos. Singurul avantaj de pana acum e ca pot sta cu geamul deschis toata ziua.

Azi nu prea am mai avut cu ce sa imi omor timpul, am cautat job, dar acelasi rezultat ca de cateva luni ( nici o tragedie, inca :P ) am incercat un poker dar in ultimul timp nu prea imi mai merge asa ca nu vreau sa imi stric nervii inutil. Mai obisnuiesc sa joc Travian pe speedul romanesc si francez….cam plictiseala, parca intr-un timp abia asteptam sa mai sparg pe vreun vecin care incepea sa se dezvolte, dar acum intru doar din inertie. CoPlayer-ul meu ( Laurentiu ) nu stiu pe unde a umblat ca m-a lasat azi sa ma descurc de nebun :( .

Totusi mai pe seara m-am mai apucat de un Fifa :D si am cam luat bataie, joystick-ul cred ca imi face figuri, nu mai merge prea bine butonul de centrari :(, nu era un jucator stralucit, daca eram la tastatura il faceam sa planga pe tastatura :D. Tot m-am enervat un pic dar mi-a trecut repede ca doar e un joc.

Si a trecut ziua fara nimic notabil, doar cu martisoarele daruite cu ocazia inceputului primaverii, inca imi mai amintesc cum ma duceam cu martisoare la scoala, si totusi a trecut atat de mult timp. Mi-am propus sa inchei fiecare post cu un videoclip sau melodie. Prima propunere are legatura cu serialul House M.D, il urmaresc de ceva timp si cand m-am apucat de el stateam cate o zi intreaga sa vad episoade, aveam 6 serii in urma acum sunt la zi si abia astept sa apara urmatorul episod. Despre serialele pe care le urmaresc voie scrie probabil in alt post, acum va las sa vizionati videoclipul.

http://www.youtube.com/watch?v=r3ekHTqbTOU.

2 Thoughts on “Un inceput!

  1. The Goddess on 08/01/2011 at 18:08 said:

    Who are you?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation