Microbist inrait, dar nu prea dornic de mers pe stadioane. Problema nu are nici o treaba cu faptul ca stadionul e in capatul celalalt al orasului sau ca biletele sunt scumpe, problema e reprezentata de suporteri. Desi echipa locala nu are suporteri infocati, nici nu mai zic fanatici, totusi eram un pic rezervat cand vine vorba de mers pe stadion.

Sezonul trecut am mai fost pe stadion sa vad cum se misca echipa, iar ultimul meci pe care l-am vazut “live” a fost amicalul dintre Poli Iasi si Otelul Galati. La invitatia lui Relansat, am luat-o de mana pe Madalush si am mers sa vedem cea mai buna echipa din prima divizie (la vremea respectiva). Dupa ultimele ispravi ale suporterilor din tara, indiferent de echipa, am inceput sa cred ca majoritatea stadioanelor de la noi nu sunt indicate pentru doamne, domnisoare si copii, dar in acelasi timp ma bucur ca stadionul Emil Alexandrescu nu este unul dintre ele…..cu exceptia meciurilor “infocate” .

Desi vremea nu a fost cea mai buna pentru stat in tribune (sufla vaaaaaaaaaaaantul) am stat si am urmarit un meci destul de interesant, pentru standardele noastre nationale. Golul victoriei a fost inscris de Gado, din lovitura libera, lucru ce nu i-a deranjat pe galateni, care au incercat in continuare sa isi faca jocul fara sa riste prea mult (sa mai ia goluri sau accidentari). Ca si la ultimele meciuri urmarite pe stadion, atmosfera a fost frumoasa, cu putini suporteri, dar care sustineau cu adevarat echipa.

in noul sezon nu am mai ajuns pe stadion dar in schimb am preferat sa urmaresc mai atent echipele de top, in special pe cele din cupele europene: Vaslui, Rapid si Steaua in EL – campioana Otelul Galati in CL. Despre Otelul nu am ce zice prea multe, face ce a facut orice echipa din Romania pana acum, incearca sa nu se faca de ras. In Europa League treaba sta un pic diferit, asta daca scoatem, evident, din calcul Steaua, care nu prea mai joaca fotbal (la nici un nivel) de cativa ani. Rapidul se misca decent, dar sperantele mele se leaga de Vaslui. Desi primele doua meciuri s-au terminat la fel, nu dau detalii, presupun ca stie toata lumea, turul cu Sporting totusi i-a cam zdruncinat, rezultatul final aratand, un 2-0 obtinut lejer dupa eliminarea lui Wesley. Vine returul din data de 03.11 si am incredere ca baietii vor lua 3 puncte care ii vor ajuta sa ajunga in primavara europeana.

Acum la incheiere, imi anunt si eu inscrierea la concursul lui Somnulescu, organizat impreuna cu magazinul online Maritza.ro .

 .

One Thought on “Vreau sa fiu pe stadion la meciul FC Vaslui – Sporting

  1. Pingback: FC Vaslui - Sporting, vrei sa mergi la meci? (concurs) | somnulescu.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation