In fiecare an, ne bucuram de cateva zile din calendar, ocazie cu care primim cadouri de la persoanele dragi si nu numai. Ziua de nastere, onomastica (mai mult cadouri simbolice), Craciunul si bineinteles urecheatul Iepuras de Paste. De cand eram mic mi se parea tare interesant sa caut ouale prin iarba si tot tacamul, dar pe masura ce am mai crescut, mi-am dat seama ca trebuie sa o mai fac si eu pe iepurasul (si nu in sensul ala la care va ganditi voi, perversilor!!!)

In acest an, cel mai probabil voi face o alegere mai indrazneata si voi face o alegere de adult, mai exact lenjerie sexy. La capitolul asta, oferta e atat de variata incat e greu sa iei o decizie si sa te limitezi la un singur articol, dar cel mai probabil ma voi opri la un corset negru….sau unul alb? Ramane sa ma decid in privinta culorii, sper sa nu o fac prea tarziu. Cand vine vorba de cadouri pentru ea/el (acum toata lumea iubeste pe toata lumea) poti alege linistit un articol de lenjerie pentru ca e genul de cadou de care se bucura si cel care ofera si cel care primeste..

4 Thoughts on “Voua ce va aduce Iepurasul ?

  1. Măi, măi, cum vă mai plac vouă, bărbaţilor, sărbătorile astea care se lasă (doar) cu decolteuri şi lenjerie intimă!… :))

  2. eu as vrea o camera foto si un smartphone! doar ca trebuie sa mai astept…camera i-o cerusem lu’ mosu’ Craciun dar a uitat cred putin de mine:))

  3. nu stiu ce imi aduce iepurasul de Pasti, probabil nimic, ca pe 8 mai vine ziua mea si prefera sa astepte pana atunci.

  4. Liniste vreeeeeeeeeeau !!! Si atat, ca restul imi iau singurica. Liniste sa-mi aduca iepurasul! :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation