ploaie Sfantu Lazar Iasi 15 Mai 2012Fiind in toiul campaniei electorale am auzit intamplator ca mos` Nichita a facut din Iasi capitala Moldovei. Momentan a facut din orasul meu, santierul Moldovei, dar na, macar copii mei vor avea un oras frumos la dispozitie in care sa creasca (asta in cazul in care mai sunt eu pe aici cand apar ei). Intamplarea face ca strada pe care locuiesc sa fie abia pusa la punct. Ploaia aparuta astazi din senin, a reusit sa ne demonstreze contrariul. Urmariti videoclipurile de mai jos:

[youtube_sc url=”http://youtu.be/0ULrBdbzGWM”]

[youtube_sc url=”http://youtu.be/qDZ8wW2VzYA”]

[youtube_sc url=”http://youtu.be/zsV45TsHYws”]

Daca vreo unul dintre voi lasa comentarii de genu` “Cu ce marca de surubelnita ai filmat?” ii iau adresa de mail si il abonez la cele mai “simpatice” site-uri pentru adulti..

8 Thoughts on “Vine ploaia, imi inunda strada

 1. Domn primar are explicatii pentru toate. Intai a compus asta – http://www.relansat.ro/2012/05/pentru-cei-care-nu-cred-in-coincidente/, urmeaza sa ne explice de ce nu functioneaza canalizarea :))

 2. T&T on 15/05/2012 at 20:25 said:

  A picat prost ploaia asta…taman in campanie: str. Gradinari e inundata de pe un trotuar pe altul, nu poti merge fara sa intri 10 cm in apa. Pe Chimiei, rigolele sunt infundate pana sus cu diverse, apa nu se poate scurge pe acolo. Am facut sesizare la ApaVital, nu-i intereseaza. Atunci de ce platim si canalizare? numai pentru resturile menajere ? si sa nu invoce “ca s-a scos plata apei pluviale” ca nu tine: nu ploua in fiecare zi la asemenea dimensiuni !! Eu daca ocup o rigola cu un chiosc primesc amenda ca n-am cerut aviz de amplasamenet de la ei. Dar rigola e total NEFUNCTIONALA !!! Na! ca iar m-am aprins ! :D

 3. De pe Gradinari vin si eu. Cand sa fac spre Tatarasi, de la Sala de Sport, zbang ditamai lacul in fata mea. Noroc de borduri, vreo 20 de metri am mers numai pe bordura. Echilibristica. In conditiile in care jucasem vreo doua ore fotbal …

 4. era buna o barca;))

 5. M-am saturat de campania asta electorala idioata!!

 6. Marius on 18/05/2012 at 17:45 said:

  Toti vor sa faca, toti dreg, dar doar in campanie..si doar de ochii lumii. HUAA!

 7. acolo pe sf lazar, pe trotuar nu-i nimic.. hai sa zicem ca au o scuze ca lucreaza la el de 2 luni :)) dar sa vezi mai aproape de podu ros, a mers un amic cu masina, era apa pana la nivelul farurilor :)) n-a facut mare branza Nichita, in afara de pavat cateva trotuare, si reparat cateva strazi (in sfarsit au terminat sf lazar, dupa ce toata iarna au lasat banda aia din dreapta, de urcat, la 10 cm mai sus de nivelul strazii, ca-si buseau toti masinile care ieseau de pe strada aia care vine dinspre gh. asachi, pe langa sediul provident)

 8. Pingback: Mi-am pierdut statutul de orasean | RaduPricop.Ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation