Aproape a trecut vara asta minunată, care până acum a fost destul de echilibrată faţă de ultimii ani, parcă au fost mult mai puţine zilele în care am simţit că fierbem. Punctul maxim pentru mine  a fost acum vreo 2 săptămâni, când am luat masa afară, pe o bancuţă. Bătea vântul, dar nu era racoritor, îmi amintea (la o scară mai mică) de sentimentul pe care îl ai atunci când îţi aprinzi o ţigară şi flacăra brichetei e atât de aproape de faţa ta încât crezi că te mângâie uşor……doar că atunci “vântul“ era mai mult un aruncător de flăcări.

A mai fost o zi în care am simţit din plin puterea soarelui, e vorba de duminica în care s-a organizat întrecerea sportivă cunoscută sub numele de BlogOlimpycs. Deşi temperatura a fost destul de ridicată, disconfortul nu a fost resimţit prea tare, multumită sponsorilor care s-au asigurat ca ne vom hidrata corespunzător. Efectele soarelui de peste zi le-am resimţit abia când am ajuns acasă, moment în care nu ştiam de ce îmi arde pielea, dar era déjà destul de clar ca bronzul se instalase linistit pe bucatile de piele neprotejate si cu rusine recunosc: aratam ca un tractorist profesionist.

La încheiere, mă presează timpul, nu de alta, mă bucur foarte mult că unde lucrez acum nu e ca în magazinul din Iulius Mall, adică aici nu se zgârceşte nimeni cand vine vorba de aerul condiţionat.

 .

One Thought on “Vara asta se poartă bronzul de tractorist

  1. O dah, cunosc :)))))))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation