A trecut criza şi nu prea, firmele mari încearcă să mai organizeze petreceri pentru angajaţi, deşi nu mai au strălucirea de altă dată. Vineri am avut ocazia să merg la petrecerea organizată de XL World, unde s-au prezentat destul de mulţi angajaţi, de pe toate treptele scării ierarhice, dar care acolo erau Maria, Ion, Vasile etc, etc şi în nici un caz nu era agentul x, supervisor, team leader şi alea alea.

Petrecerea s-a ţinut la Providenţa, o clădire mare şi frumoasă, construită special pentru evenimentele speciale din viaţă oricăruia dintre noi. Pe înăuntru, multe icoane şi chestii bisericeşti, ceea ce nu mi se pare chiar ok, ţinând cont că, în general, oamenii care vin acolo la petreceri, vor să facă nişte chestii care nu încântă nici Biserica, nici pe supervisorii lor, dar mai multe despre asta într-o postare viitoare. Sala a fost aranjată frumos,  meniul nu a fost foarte bogat (oricum nu vine lumea acolo că să mănânce) , berea a fost la liber (era un rând atât de mare uneori încât îţi trecea setea), restul băuturilor mai tari fiind contracost, unde, în mod evident, era un rând la fel de mare ca la bere.

Muzică a fost la limita bunului simţ, adică dj-îi mai bine se duceau la fumat şi mă lăsau pe mine să mă ocup. Nu ştiu ce dopuri de ceară aveau ei în urechi, dar dacă dădeau înaltele un pic mai jos, probabil că azi, mie şi altor câtorva persoane, nu ne-ar fi ţiuit urechile. A fost şi o formaţie, care s-a descurcat destul de bine şi nu spun asta doar pentru că la chitară era Claudio, marele şef din XL World, un om care din câte am apucat să văd şi să aud, nu îi place să traseze linia dintre şef şi angajat, indiferent de nivelul lui. S-a dansat pe tot felul de ritmuri, Mădălina demonstrând că este o fină cunoascatoare a ritmurilor………nu ştiu cu exactitate ce ritmuri au fost…..dar nu au fost manele (probabil spre dezamăgirea unora). Am dansat şi eu, aşa zice lumea, deşi eu aveam impresia că sunt o creangă “ritmată” de vântul unei seri răcoroase de vară.

La încheiere, trebuie să explic titlul: ringul de dans era destul de aglomerat şi eu eram acolo cu o gaşcă destul de mare, aşa că am tot fost călcat cu insistenţă…….pe aceeaşi unghie…..de persoane diferite, cred că universul încerca să îmi spună că nu am ce caută acolo.

P.S: a venit vara şi sandalele sunt “la modă” ..

One Thought on “Unghia albastra de la petrecerea XL World

  1. Iar minti poporu’ cu… blogu’ :)) Locul tau este clar pe ringul de dans, căci te bâţâi mai bine de cat ai crede! Asa ca, let’s danceeeee :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation