Da, a fost marţi, da a fost fotbal în sală şi da a trecut şi ziua de miercuri şi eu tot nu am scris despre cum a fost. În jurul orelor 22:00 ne-am adunat şi am început pregătirile, pentru că fiind ultima ediţie din acest an, ne-am gândit să încăpem cât mai mulţi pe teren şi am rezervat terenul mare pentru a putea fugări mingea pe o suprafaţa cât mai mare. Echipele au fost echilibrate, mingea sărea bine şi cel mai important: în sală era o temperatură optimă pentru alergat.

Deşi au lipsit Pavel, Etienne, şi Paul, ne-a onorat cu prezenţa unul dintre cei mai buni jucători de din această acţiune: Relansat. După ce a lipsit săptămâna trecută, la revenire şi-a arătat poftă de joc reuşind multe şuturi spre poartă şi unele pe poartă chiar finalizate cu gol şi nu pot să trec cu vederea devotamentul său faţă de acest sport care l-a adus în pragul nebuniei, jucând câteva meciuri cu un singur papucel cu toc. Trebuie să menţionez că deşi suntem în perioada de înaintea sărbătorilor, nu ştiu cine a ţinut post sau a dat deja iama în mâncare dar toţi am fost în formă maximă ceea ce probabil nu se va întâmpla şi pe 4 ianuarie când ne vom reîntâlni şi vom râde unul de celălalt pentru că ne-am îngrăşat, bine că nu suntem femei pentru că altfel ne-am consola în loc să jucăm fotbal.Singurul meu gol,a venit târziu de tot, dar a fost unul care a intrat în istorie, a fost ultimul gol marcat în cadrul acţiunii #FotbalInSala din acest an, gol ce a făcut că echipă mea să nu termine anul învinsă. Pozele aici.

Pentru încheiere am pregătit un videoclip găsit pe Youtube într-o zi în care mă plicitiseam tare de tot. Dacă eşti fan Real Madrid……îţi dau eu un pachet de şerveţele, dacă eşti fan Barcelona…..îmi poţi mulţumi că ţi-am făcut ziua mult mai frumoasă :D.

Enjoy.

[youtube_sc url=”http://youtu.be/UbRQi27ZWBY”].

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation