E grea viata de blogger, trebuie sa fii conectat tot timpul la internet si pe cat posibil sa fii la curent cu ultimele noutati (nu, nu cele din industria xxx). Desi tot ma amagesc de ceva timp ca ma apuc de citit o carte (de aia cu pagini!), reusesc aproape zilnic sa nu fac asta, iar ca motiv folosesc de fiecare data : nu am rabdare sa citesc. Paradoxal, in ultimele zile mi-am dat seama ca de fapt imi place sa citesc, dar din pacate nu carti ci bloguri. Totusi, cand nu citesc carti sau bloguri obisnuiesc sa mai bag un episod din serialele mele preferate.

(SPOILER ALERT <- daca nu stii ce inseamna, apasa alt +F4)

Unele le urmaresc singur, altele cu Madalush. De exemplu Friends, la care am refuzat constant sa ma uit deoareca toata lumea il lauda, dar chiar toata lumea! Ajunsesem sa cred ca e un serial de “ala” siropos cu bancuri seci si actori care incearca sa fie amuzanti. Dupa primele doua episoade……nu vroiam sa ma mai opresc. Dupa primele 3 serii, deja imi faceam griji, mai aveam doar 7. La inceputul sezonului 6 simteam inceputul sfarsitului, iar cand am inceput sa urmaresc ultimul sezon, am savurat fiecare episod, dozand minutele pe parcursul unei luni intregi. Mi-e dor de cei 6 nebuni, dar ma consolez cu faptul ca in ultimul episod (cu un final oarecum neasteptat) toti pareau fericiti, ceea ce e cel mai important.

Supernatural, am citit ca initial fusese programat pentru 5 serii dar succesul nebun i-a facut pe producatori sa mai lungeasca un pic problema. Seria 6 a fost oarecum interesanta, desi au fost cateva episoade care s-a simtit bine de tot ca erau de umplutura, dar din fericire, sfarsitul i-a facut pe fani sa astepte nerabdatori si sezonul 7. Dupa cum merge treaba, cel mai probabil mai urmeaza un sezon in care sa se termine totul, acum poveste bate un pic pasul pe loc cu leviatani astia si alea alea, prea putin influenta din partea ingerilor si a demonilor (Crowley si-a facut aparitia in ultimul episod \:d/ ) iar in episodul 5 s-a vorbit un pic si de Romania noastra draga, si in mod surprinzator nu despre Dracula si/sau vampiri.

Va continua..

One Thought on “Tu la ce te uiti ?

  1. Pingback: Tu la ce te uiti ? [ continuarea ] | RaduPricop.ro - Let me blog about it !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation