Nu am fost niciodata harnic dar nici prea lenes, mai tot timpul am considerat ca toate lucrurile trebuie facute la timpul lor, sau ceva mai tarziu. De ceva timp ma tot uit in jurul meu si incerc sa imi dau seama ce este the to do thing pentru un tanar asa ca mine (inspaimantat de viitor). Legat de trecut, ma bucur ca am trecut cu bine peste varsta la care era un must have permisul de conducere si masina. Nu am considerat niciodata ca am nevoie de asa ceva, asa ca, si in ziua de azi sunt pieton convins.

Dupa 27 de ani pe aceasta planeta (poate intr-o viata anterioara am fost extraterestru) imi dau seama ca ar cam fi cazul sa imi iau o casa. In primul rand pentru ca vreau o familie, in al doilea rand pentru ca vreau sa dau muzica tare si sa ma cert cu VECINII MEI iar in al treilea rand, de ce sa platesc chirie cand pot sa platesc pentru o casa care va fi a mea?

In mediul meu, nu sunt primul cu aceasta idee si am avantajul ca mai pot intreba. De exemplu ai de umblat pe la banci si sa intrebi de tot felul de credite bancare, conditii, acte si toate alea. De regula nu sunt probleme, toata lumea vrea sa te ajute macar cu un sfat prietenos. In era moderna, a devenit o simpla formalitate sa verifici online toate creditele oferite de banci, nu mai este necesara o saptamana de concediu pentru mers din sediu in sediu.

Bineinteles, nici micile nebunii nu sunt lasate deoparte, de exemplu am un pitic pe creier care imi spune sa imi fac un acvariu imediat dupa ce imi iau o casa. Dupa cum ma stiu, cel mai probabil va trebui sa apelez chiar si la un credit ipotecar , acvariul pe care il am planuit acum nu este nici pe departe o investitie minora. Multe planuri si mult de munca. Nu stiu exact ce o sa reusesc sa fac si cand, dar atata timp cat stiu ca am o sansa ca intr-o zi sa fiu la casa mea, o sa fiu la fel de linistit ca pe vremea in care stateam in casa parintilor.

 .

2 Thoughts on “Toate la timpul lor

  1. Fishies…you’re gonna wuv them and hug them and wuv them and pet them:)

  2. Sorin V. on 10/04/2013 at 10:33 said:

    Eu am 23 de ani si deja imi fac griji pt viitor….life sucks!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation