S-a deschis sezonul estival si artistii trebuie sa isi pregateasca cantarile de pe plaja, bodegi, baruri, unii chiar in cluburi si adevaratii norocosi canta chiar la festivaluri, adica adunari de alea gen Vam Veche. Cu ce ne incanta artistii ? Cam cu aceleasi sounduri din ultimii 3 ani, cu multe sunete inalte si ritmate.

Incepem cu Andreea Banica, se pare ca lanseaza un videoclip INCENDIAR la fiecare inceput de vara si apoi isi vede de treaba cu cantarile, cam asa observ eu cu ochiul meu de sticla, nu prea mai stiu si alte videoclipuri in ultimul timp ( Love in Brasil, Samba, Fiesta, Rendez-Vous, astea fiind in ultimii 3-4 ani, totul culminand cu Sexy). Pe Connect-R il inteleg ca e un fel de guru in muzica romaneasca, ca Moga e un copil care canta la fluier pe langa el, ca  e liderul feaşionului romanesc, dar totusi dude…….a trecut moda cu Crazy Frog (Ring the Alarm)  si stilul asta e depasit rau de tot, ti-ai folosit deja toate cuvintele pe care le stii in engleza si cred ca si dansatorii s-au saturat de stilul asta si singurul motiv pentru care nu se duc sa danseze cu Andreea Balan….well……..they get easy acces to the lady parts (in caz ca nu is….stiti voi…….looking for men parts). Din fericire, noua piesa a Alexandrei Stan (Get Back ASAP) nu seamana atat de mult cu Mr. SaxoBeat, e doar preluata o parte pe intro, din cate imi dau seama. Simplu cu Alex (Velea) –  Convict…..seamana prea mult cu esecul Puppet, o fi un soundtrack……dar nu ajuta cu nimic filmul, doar Alex o face un pic pe mafiotul….din nou…….si bineinteles ca isi arata muschii.

Ar mai fi de scris, dar deja m-am tampit cat am ascultat hit-urile de mai sus, doar pentru a ma mai documenta un pic. Ma tot gandesc….daca nu cumva is hatter de ala cum se tot vorbeste pe net, ca doar scriu de rau despre vedete, poate poate ma baga cineva in seama si devin celebru, 95% din oamenii care stiu cu ce se mananca un blog, asta cred, dar eu am sa zic acu ca scriu de dragul artei si voi o sa va prefaceti ca ma credeti. Articolele de genu` asta le scriu doar pentru a nu uita ce nu imi place.

Am o tastatura, am un blog……si nu mi-e frica sa le folosesc..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation