Pana acum cateva zile, aveam in lista de Fb un amic, penelist infocat. Aveam. Totul pana la un comentariu demn de un pesedist cu 4 clase, ceva de genul ca USR/Plus dezamagesc din ce in ce mai mult in fiecare zi. Am vrut sa il intreb pe ce isi bazeaza afirmatia, dar stiu ca nu e bine sa te iei “la tranta” cu prostul. Culmea, eu am ales sa fiu neconflictual.

Cu ocazia asta, am inceput sa ma intreb: ce reprezinta PNL? Eu il vad ca pe un fel de Reek din GOT, un sclav umil care din cand in cand, cu permisiunea PSDului (a.k.a cancerul tarii), linge putin ciolanul si apoi se retrage in opozitie, unde ii este locul.

In ultimele saptamani, Reek s-a trezit ca e campanie electorala pentru alegerea presedintelui si ca vrea sa inceapa sa salveze tara de mizeriile alea de la PSD. A ales evident, sa lucreze tot cu Klaus si bine a facut, mai ales ca au fost inspirati si in alegerea sloganului: Romania normala.

Romania normala este dupa chipul si asemanarea presedintelui.
Cand e vot, cetatenii au gratare de facut.
Tara arde, presedintele e in concediu.
Mi-e imi inghetau bucile in Piata Unirii dupa 8 ore de munca, presedintele se scobea in nas in timp ce privea situatia cu atentie si ingrijorare. Uok.

Bonus:
Romania Normala este cea pe care PSDul a crescut-o de la FSN incoace. Normal este sa furi, sa crezi ca ai 3 perechi de 0O doar pentru ca ai o functie publica, sau pentru ca ai niste pile undeva. E normal sa fii calcat pe trecerea de pietoni, atata timp cat soferul beat este membru de partid. E normal ca tu, cetateanul, sa fii tratat ca un sclav. Sa fii batut, gazat, lasat sa mori doar pe motiv ca tii linia ocupata. Existi doar pentru ca iti permite statul.

Sunt sigur ca PNLul va pastra in continuare aceasta traditie, pentru ca la urma toata, noi ca popor nici nu stim si nici nu putem concepe altceva. Punem capul in pamant si cu un glas umil ne spunem “Lasa ca ne descurcam noi” . PSDul galben ne va conduce pana anul viitor, cand lucrurile vor reveni la normal si PSDul rosu va reveni la putere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation