Stiu…toti ne uitam la seriale. Acum ca a inceput vara, o mare parte din ele intra in vacanta, cateva exemple din cele la care ma uit eu ar fi: Supernatural, House M.D, HIMYM, Two And A Half Men, FlashForward (teoretic anulat, dar eu nu cred asta), Cougar Town. Stiu ca e greu….fara doza saptamanala de aventuri, drame sau ora de ras.

Inceputul verii nu inseamna ca ne rupem de lumea serialelor…deloc…pentru ca incepe True Blood si Californication :D. Sunt cele mai bune seriale pe timp de vara si pentru cei ce nu le-ati urmarit pana acum…search and destroy…pardon…watch.

Daca esti fan Twilight nu iti recomand True Blood, pentru ca aici nu sunt adolescenti deprimati si nici problemele existentiale caracteristice adolescentilor si fanilor Charly Harper (Two And A Half Men) nu le recomand ca alternativa pe timp de vara Californication, pentru ca Hank Moody nu are nici o legatura cu Charly, chiar daca cele 2 personaje au probleme mari, stiti voi la ce ma refer.

Singura veste proasta e ca s-a terminat Lost dar eu ma bucur ca sunt abia la seria a 3-a.

Vizionare placuta!.

One Thought on “Seriale de urmarit

  1. raducutherock on 08/06/2010 at 16:34 said:

    da, la cougar town si californication abia astept contunuarea;) two and a half men a fost pericol. de prison break imi pare rau ca a murit Michael ca deh, mai sunt o caruta de inchisori din care mai putea sa evadeze. poate cand o sa i creasca copilu .. o sa ajunga super meserias in evadari;) iti mai recomand the big bang theory ca si supercomedie. sa ai o zi faina, spor la filme:P

Post Navigation