Singura lansare relativ interesanta din acest inceput de an a fost Underworld: Awakening care m-a convins sa merg la cinematograful local si sa il urmaresc, 3D evident. Cu un weekend inainte de a ajunge sa urmaresc partea a patra din serie credeam ca am suficient timp la dispozitie sa ma pun la curent cu firul povestii. Deloc surprinzator, nu s-a intamplat asta si asa am ajuns la cinema cu o portie mare de nachos in brate nestiind mare lucru despre filmul pe care urma sa il vizionez.

La finalul filmului toti cei care au parasit sala murmurau acelasi lucru: dezamagitor. Efectele 3D au fost ok, dar filmul scurt si dialogurile fulger intre actori au lasat impresia unui film facut in graba si doar de dragul continuarii povestii. Ajuns acasa m-am hotarat sa vad si primele 3 parti, nu eram chiar convins ca filmul a fost atat de slab. Evident, dupa prima parte am ajuns la parerea ca cei de la cinematograf nu au vorbit aiurea. Prima parte a fost cu mult peste cea lansata anul acesta, dar nu are cum sa fie altfel cand il vezi pe Bill Nighy in rol de vampir.

Dupa zecile de filme + episoade pe care le-am urmarit am ajuns sa vad si primul rol de vampir interpretat ca la carte si asta a fost dupa ce am urmarit doar prima parte. Partea a doua a fost un pic mai slabuta decat prima dar tot mai buna decat a patra (scena de sex a ajutat un pic!). Ajuns fata in fata cu Rise of Lycans, ma asteptam la ceva mai boring, ca doar toata actiunea se petrecea pe vremea cavalerilor in armura. Din nou, Bill Nighy, actorul care l-ar face pe Robert Pattinson sa intre in pamant de rusine ca a indraznit sa interpreteze un rol de vampir. Ca in orice poveste care se respecta, abia pe la mijlocul ei afli cum a inceput totul, dar chiar si asa, recomand sa le urmariti in ordinea in care a fost prezentata publicului larg..

4 Thoughts on “Seria Underworld

  1. Pai din pacate cam asa este treaba,,un film e bun la inceput ,pe urma devine tot mai plictisitor.

  2. Eu inca nu am vazut ultima parte, insa primele 3 au fost superbe :)

  3. e foarte tare cand a aparut partea a 4-a le-am luat pe toate de la inceput ca sa inteleg ceva

  4. Imagini Desktop on 30/04/2012 at 22:20 said:

    Au dat si ei boom cu prima parte si au incercat sa se imbogateasca si au dat cu batu-n balta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation