Evident, astenia de primavara. Se trateaza cu o alimentatie mai sanatoasa si un pic de vointa. Urmeaza zile nebune, hormonii se vor trezi si vor navali peste mintile necoapte ale tinerilor. Facebook-ul va afisa un numar urias de statusuri In A Relationship. Doamnele si domnisoarele nu mai pot evita realitatea kilogramele in plus. Treaba e serioasa, fustitele si rochitele trebuie scoase de la naftalina si pe cat posibil e de dorit sa nu atarne nimic pe ici pe colo (parchetul salilor de fitness va fi greu incercat). De asemenea, puful de pe picioarele lor fine trebuie indepartat cu mare grija, dar Like A  Pro, trebuie uitate zilele in care frigul si confortul pantalonilor le permiteau sa mai amane aceasta interventie.

Barbatii isi vor propune sa scape de burta. Cam prin Iulie isi vor da seama ca mersul la gratar nu inseamna workout, caratul a doua sacose de carne inseamna 2% dintr-un atac de cord si in nici un univers nu inseamna conditie fizica. Unii dintre ei chiar isi vor schimba sosetele iar cei mai curajosi isi vor taia si unghiile. Industria unghierelor e de obicei prima care simte ca s-a terminat iarna, una e sa ai zapada sub unghii si alta e sa ai jumatate de gradina. Va creste activitatea sexuala dar in mod paradoxal vor scadea vanzarile stimulentelor/jucariilor sexuale, de acum totul vine natural. Producatorii de prezervative vor simtit o crestere a vanzarilor, dar chiar si asa, ginecologii vor avea tot mai multa treaba.

Din ce in ce mai multe masini vor ajunge in service pentru a le fi inlocuite claxoanele. Nu e de ajuns ca soferii urla ca salbaticii dupa domnisoarele/doamnele cu cracii pana in gat, trebuie neaparat sa si claxoneze pentru fi siguri ca stiu toti oamenii din zona  din care masina se aud vorbele demne de un cioban. Bloggerii vor iesi la curatat parcuri si pozat pentru Facebook. Actiunile de genu` “Hai sa salvam planeta” si “Sa incercam sa traim intr-un oras mai curat” ma vor amuza teribil, simt ca trebuie sa va multumesc de pe acum pentru efort.

P.S:  nu va obositi sa iesiti sa faceti curatenie in fata blocului sau oriunde in alta parte, e an electorial, se ocupa Primaria..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation