Primul post din acest an nu poate fi decât despre cum au trecut ieșenii în noul an, mai exact cei care au ales să se prezinte la petrecerea organizată de primărie. Deși am scris un articol în care nu am lăudat deloc inițiativa edililor, am ales să fiu și eu prezent în cea mai mare mulțime de oameni posibilă în acea noapte, dar în nici un caz nu am fost motivat de invitații aleși pe sprânceană.

 

Pentru început, vă anunț că dau o bere celui care mă lămurește de ce a fost ales DJ George Punk să pună muzică în cel mai important moment al anului. Două videoclipuri scurte mai jos.

La scurt timp după miezul nopții, s-a făcut dreptate și l-au îndepărtat pe acel Dj anonim de la platane și au dat play muzicii pentru focul de artificii. S-a încercat un sincron între luminile de pe cer și sunetele care ne scuturau plămânii, dar cu ochii în ceață (să fi fost oare șampania de vină?) și cu urechile un pic înghețate au fost câteva momente în care am simțit că cele două efecte nu prea urmau același ritm. În caz că nu mă credeți, am și un filmuleț drăguț:

Finalul a fost incandescent…….. cel de după focul de artificii. A urcat pe scenă Dj Project, formație așteptată cu sufletul la gură, dar nu cred că pentru a le fi ascultate melodiile hiturile, ci pentru că lumea era curioasă cum arată noua formulă cu Adela Popescu. Nu i-am acordat mare atenție, dar cât am făcut-o mi-am dat seama că a păstrat stilul formației, a impumutat un pic din vestimentația și dansul bălăngănitul primei soliste Ellie White. Fără videoclip de data asta :(

Dacă nu pozezi focul de artificii, nu exiști!

 .

3 Thoughts on “Revelionul în stradă și focul de artificii din Iași

  1. George on 01/01/2012 at 18:39 said:

    Foarte frumos la Iasi! La Braila nu a fost asa de frumos, poate la anul va fi mai frumos si poate voi face si eu revelionul in strada!

  2. Alina on 03/01/2012 at 08:12 said:

    Foarte frumos focul de artificii

  3. Sorin on 03/01/2012 at 15:45 said:

    Foarte frumos focul de artificii de la Iasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation