In ultimul timp, industria filmului s-a schimbat, a trecut de la filmele siropoase cu vampiri adolescenti plini de probleme existentiale, la multe animatii si multe ecranizari a celebrelor reviste de benzi desenate americane. Ar mai fi remake-ul filmului Conan in care Alina Puscau a primit un rol……din cate am inteles umbla de colo-colo topless, probabil la fel cum face si prin cluburi cand se plictiseste, dar sa nu o vorbim de rau, e mare actrita de acu` . Sper nu o sa inceapa o avalansa de remake-uri, cine stie, poate ajungem sa vedem un remake la Matrix sau poate chiar prima parte din Harry Potter.

Daca tot vorbim despre animatii, cred ca aproape toti cei care cititi aici ati avut ocazia sa vedeti Tangled, la cinematograf bineinteles (un tv de 100 cm diagonala, un sistem 7.1 si filmul in format BlueRay nu inseamna cinema! ). Povestea e draguta, cu Rapunzel in rolul principal, o printesa (undercover) cu parul blond, lung si fermecat, care este tinuta captiva de o vrajitoare….bla bla bla, daca mai continui , undeva pe la inceputul post-ului o sa fie nevoie de un anunt mare: SPOILER ALERT!

Acum ca am ajuns unde vroiam, v-o prezint pe Aimee Chase, o fetita de 11 ani, care este asemanata de “presa internationala” cu mica printesa de mai sus, doar pentru ca pana acum nu s-a tuns niciodata, nici macar nu e asa blonda si ce e culmea, parul ei nu face minuni. Oricum, fata a crescut si din cate am inteles, trece in clasa a 5-a (echivalentul nostru), incepe pubertatea si déjà si-a dat seama ca vrea sa isi aranjeze parul in mai multe feluri. Sper ca nu incepe sa se simta diferita fata de celalalte fetite de varsta ei doar pentru ca inca nu e vopsita blonda (stiti voi blondul ala  folosit de toate americancele care vor sa fie sexy).

Toata povestea asta, ca si in film, are un happy-end, parul domnisoarei urmand sa ajung la Little Princess Trust, o organizatie care ofera peruci pesoanelor bolnave de cancer care sunt sub tratament. Un gest de printesa adevarata..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation