Vine omu` linistit din oras, se schimba, da drumu laptop-ului, asteapta linistit sa se incarce SO marca Microshit, nepiratat de altfel. Toate bune si frumoase, merge un pic mai greu, cred ca trebuie curatat cooler-ul sau am abuzat de el cu prea multe programele instalate, toate nimicurile.
Cu rabdare astept sa isi faca numarul de inceput si cand vad ca s-a mai linistit deschid Chrome si ii dau sa deschid 2 tab-uri, deja am observ ca merge ceva mai greu, nu e nimic, poate mi s-a parut. Dau sa imi deschida 30 de taburi, un folder din bookmarks toolbar. Era clar, oficial revenisem la vechiul meu Pentium 1 cu procesor de 200, 64 de RAM si 2 giga hdd ( pe care la un moment dat am avut Win Millenium si Mandriva :D ). Merge asa de minunat incat si pe mess scriu si abia dupa 10-15 secunde imi arata ce am scris si dau resemnat enter.
Ma bate un gand sa schimb, din nou, Windows-ul, dar sa fac asta doar pt ca Chrome-ul imi face varza managementul resurselor sau sa folosesc in continuare, cu incredere, batranul Firefox, care e ca vinul, cu cat trece timpul, devine tot mai bun si stabil.
Greu…greu de tot..

Comments are closed.

Post Navigation