Cu orgoliul ranit dupa ce au pierdut un trofeu in fata rivalilor din capitala, catalanii au venit pregatiti sa arate ca vorbele antrenorului nu au fost spuse doar pentru jurnalisti. Nu s-a intamplat nimic nou pe Bernabeu, Realul se apara de parca juca in deplasare si mai incerca sa lege macar 10 pase, dar nu a fost atat de usor dupa ce au alergat dupa minge aproape nonstop. Imi pare rau ca am ales sa vad meciul acompaniat de comentatorii TVR-ului care mai aveau un pic si ii pupau ghetele lui Ronaldo si stateau pres pentru Mourinho pentru drumul de pe banca pana la teren.

Un meci tensionat, in care Alves a reusit sa atraga “simpatia” suporterilor madrileni dupa ce Pique, inamicul nr. 1 pe Bernabeu, a cam comis-o dupa finala pierdut acum o saptamana, dar macar nu a gresit, au vazut ei SPANIOLII in Champions League. Multe faulturi, unele destul de dure, dar si un Busquets care, daca tine eu bine minte, de doua ori s-a dat lovit de parca s-ar fi imbratisat cu trenu` personal de Vaslui. La pauza conflict Keita – Arbeloa, rezultatul? Pinto online slots eliminat si situatia nu era chiar roz pe banca de rezerve.

A doua repriza incepe destul de dur, Alves ia si el galben dar dupa cateva minute, Pepe incearca sa ii rupa aparatoarea dar nu reuseste decat sa ia un cartonas ros, meritat de altfel.Mourinho este si el eliminat dupa cateva ironii la adresa arbitrului, asta din cate am inteles eu, sunt curios unde va sta in retur, unde o sa se simta in siguranta? S-a tot comentat ca arbitrul ar fi mare fan Messi, dar la urma urmei, cine nu e? Poate doar CR7, pentru ca dupa golul 2 de aseara (jucatorii Realului erau pe post de jaloane), Messi a aratat ca merita sa fie considerat cel mai bun jucator din lume. Degeaba s-a suparat Mou ca nu a primit arbitru portughez ca anul trecut, cand pe Meazza a fost ajutat de un alt compatriot. Nu e nici o problema pentru Mourinho, anul asta a castigat deja Liga Campionilor, cea acordata de presa pentru prestatiile din afara stadionului.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation