Desi am fost anuntat din timp de Cupa bloggerilor la Fotbal Seat, lenesul din mine si-a facut datoria si a avut grija sa nu ma pregatesc corespunzator. Am ajuns la terenul de fotbal si deja eram nerabdator sa vad cum vor arata cele 4 echipe. Capitanii echipelor: Somnulescu, Epox, Sakin si Pavel nu pareau deloc ingrijorati daca sortii le vor alege cea mai buna formula posibil. Dupa extragerea clasica a numelor din sapca, am fost desemnat sa fac parte din echipa lui Sakin. La finalul extragerii am tras linie si mi-am dat seama ca echipa noastra e un pic cam putin talentata, dar asta nu conta, stiam ca o sa jucam ca o echipa adevarata.

Primul meci jucat s-a desfasurat frumos, noi cu ratarile, adversarii cu golurile. Al doilea meci a semanat destul de mult cu primul, doar ca in acesta am reusit sa si marcam. Undeva pe la finalul primei reprize din cel de-al doile meci, din prea multa daruire, m-am accidentat un pic, nimic grav, dar nu am putut sa imi mai ajut echipa asa cum trebuia. Cu 2 meciuri pierdute si un golaveraj rusinos, am reusit sa ramanem optimisti in privinta ultimului meci. Fara probleme, l-am pierdut si pe acesta, dar intr-un mod mai frumos dupa ce am reusit un transfer de senzatie: Dragos! Inaintea ultimului meci, am reusit sa imi dau seama ca Ionut are stofa de fotbalist, dar ca arbitru, nu ar avea nici o sansa.

premiere campioni Cupa Bloggerilor la Fotbal Seat

Dupa aproximativ 3 ore de fugarit mingea in soare, echipa lui Somnulescu a reusit sa castige competitia, multumita in mare parte golgheterului Petru (fratele lui Pavel). Un motiv de bucurie in plus a avut si proaspatul campion Ettienne, care chiar duminica si-a serbat ziua de nastere. Echipa mea a iesit pe un onorabil loc 4 din 4. Chiar daca nu am reusit nimic notabil (am fost golgheterul echipei cu 2 reusite, in mare parte multumita celei mai infocate sustinatoare: Madalina), trebuie sa il remarc in mod deosebit pe Andrei Bibire. Fara interventiile lui salvatoare in toate meciurile , proportiile scorului ar fi fost mult mai mari. Domn` Bibire, sunt sigur ca ai fi meritat sa faci parte din dream team-ul competitiei! Data viitoare vei fi primul ales in echipa mea!.

9 Thoughts on “Prima editie – Cupa Bloggerilor la Fotbal Seat

 1. Pacat ca a fost prea cald…

 2. O sa ma tii minte toata viata pentru ca nu am ‘fluierat’ fault la o faza =)). Apropo, acum aflu si eu cum s-a facut tragerea la sorti, ptr ca pur si simplu nu imi dadeam seama cum am putut sa pic in aceeasi echipa cu Dragos, Somnu, Petru si Etienne :). Sper ca data viitoare sa fim un pic mai echilibrati si, astfel, competitia sa fie una si mai apriga :)

 3. S-au extras biletele si astfel s-au facut echipele :)

 4. Pingback: Întrebarea zilei: a cui este, de fapt, Cupa Bloggerilor? | Chinezu

 5. Pingback: Mingicareala si dureri de sale « Andrei Bibire

 6. Alina on 05/06/2012 at 09:11 said:

  Sportul si munca in echipa conteaza :D

 7. Pingback: O noua pagina în istoria fotbalului… « Crede si nu cerceta e o mare minciuna

 8. Pingback: Cupa bloggerilor de la Iasi | Ciprian & M's blog

 9. Stefan on 05/06/2012 at 10:49 said:

  Nu conteaza cine castiga, important este sa va distrati si sa participati. Este la fel de bine sa invatati cum sa pierdeti si sa castigati cu demnitate. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation