Saptamana trecuta am avut ocazia sa ma reintalnesc, in afara mediului virtual, cu colegii de tastatura ieseni. Andreea Marc si Dragos au pregatit un blogmeet intr-un nou format. Daca acum aproximativ un an Souhad a organizat un blogmeet la care am putut sa ne facem de ras in public canta karaoke, acum am avut si posibilitatea sa ne inscriem si la prima editie Blog Factor.A tunat si ne-am adunat, in Arte Bar ne-am asezat si la scurt timp ne-am apucat de cantat.

Au fost prezenti bloggeri vechi si noi dar tinand cont de cat timp nu m-am mai vazut cu majoritatea, as putea spune ca pentru mine toti erau noi. Madalina m-a insotit, ca intotdeauna, si a reusit sa compenseze lipsa mea de sociabilitate. Cred ca e primul blogmeet la care prezentatorul nu era unul de al nostru, nu ca asta ar fi fost o problema. Codrin Danila, mandru membru al trupei de teatru IDIOT a reusit sa faca o atmosfera relaxata, totul incepand cu deschiderea serii de karaoke.

Pe masura ce trecea timpul, tot mai multi bloggeri au inceput sa bea in cantitati industriale isi faca curaj pentru a urca pe scena si sa cante in fata unui public foarte pretentios. In mod surprinzator, toti cantaretii de ocazie au primit aplauze si urale. Am cantat si am dansat, dar nu am putut evita momentul in care s-a adunat juriul si concurentii au inceput sa se pregateasca de cantat. Singura proba pe care trebuiau sa o treaca era atat de simpla….barbatii trebuiau sa cante Adele – Someone like you (cu o voce cat se poate de feminina) iar domnisoarele trebuiau sa cante Frank Sinatra – New York, New York (cat se poate de masculin). S-a tinut cont si de prezenta scenica, Dragos fiind membrul juriului desemnat sa stea in AOE-ul concurentilor.

A fost greu, dar concurentii s-au ridicat la inaltimea asteptarilor si la final Madalina a fost aleasea, in unanimitate, castigatoare. Nu are rost sa mai zic ca dupa ce am vazut-o cum a interpretat, eram sigur ca va castiga, desi nici Alexandru nu a fost prea departe (mi-a cam dat emotii interpretarea lui). Finalul a fost cum nu se putea mai rusinos pentru mine, am intrat in lumina reflectoarelor si am interpretat, sub atenta indrumare a lui Dragos, deja celebra melodie a celor de la Beatles -Hey Jude. Imi cer scuze celor care au trebuit sa treaca prin asa ceva si va asigur ca voi face tot posibilul ca asemenea clipe de groaza sa nu se mai repete..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation