Da, a zis Băsescu de câteva ori că am ieșit din criză, că a crescut economia, că s-a dezvoltat turismul și am devenit o destinație tot mai plăcută pentru cei care vor să își petreacă concediul într-o țara cu “de toate”, că au crescut exporturile și alte bazaconii. Ok, sunt de acord cu faptul că președintele își bate joc de noi, la urma urmei, noi l-am ales (eu l-am votat doar prima oară ) așa că trebuie să suportăm. Acum însă, aș vrea să discutăm un pic despre sectorul privat, de data asta despre firmele de telefonie mobilă care au spart conducta cu superoferte și premii.

Cosmote-ul a încercat o figură gen Vodafone (Maximia) pentru partea de prepay, cu niște tineri cul cu o poveste ce se desfășura dea lungul mai multor spoturi, dar surprize-surprize, nu prea au avut succes. Asta până a intervenit Smiley și farmecul lui. Prima reclamă pe care am observat-o a fost cea cu celălalt tip de la Mă zbânțui pentru tine (parcă?!). Acum a venit frumoasa campanie în care pentru o reîncărcare de 5 euro, ți se oferă ocazia să câștigi ceva din garajul lui Smiley, adică ceva deja folosit și depozitat într-un garaj! Majoritatea concursurilor organizate de firmele serioase oferă premii chiar interesante (mașini, plasme, excursii, laptopuri), dar românii nu se dezmint și cel mai probabil au asigurat deja succesul acestei campanii prin reîncărcări tot mai dese.

Dacă aș fi fost client Cosmote…….m-aș fi simțit destul de prost să mi se ofere posibilitatea de a câștiga un premiu second hand. Adică pot intra în posesia unei pălării de explorator britanic, purtată de Zâmbilici asta? Să cazi jos, nu alta! Televizor alb-negru cu puf? Not funny dudes, NOT FUNNY! Un aparat Polaroid? În loc să reîncarci cu 5 euro, mai bine faci poze cu telefonul. Canapea tip mașină? Doar dacă o cară Smiley (singur) până la etajul 7!

Nu e de ajuns că toată lumea ne ia la mișto, dar acu` au venit și grecii cu glumele lor rusești și vor să vadă cam pentru ce fel de nimicuri sunt în stare românii să se înghesuie. Și mai trist e că de data asta nici măcar nu sunt produse/servicii la reduceri, plătești același preț (decent) pentru aproximativ aceleași minute/sms-uri, dar măcar poți câștiga niște lucruri folosite de o “vedetă” .

App, în caz că nu ați aflat deja: sunt și eu celebru! Profitând de asta, va ofer șansa de a câștiga adidașii mei de fotbal!!! Tot ce trebuie să faceți e să transferați în contul meu bancar 3 euro (nu pot avea pretenții la 5, nu sunt Cosmote) asigurându-va în același timp și “privilegiul” de a-mi citi în fiecare zi blogul. Pentru detalii, e-mail me.

Giiiizăs!

Sursa foto..

2 Thoughts on “Premii second hand

  1. Mi-ai dat niste idei :))

  2. Bad Wizard on 25/11/2011 at 12:54 said:

    Se pare ca adidasii tai (daca ai fost cu ei la meciurile Vaslui-ului, etc…) au vazut mai multe decat imi doream si am vazut … ai lui smiley poate chiar mai mult , dar tot n-as da ten cents. M-ai degraba imi platesc “sucul (premiu) de esenta tare” c-adevar graita-i in articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation