De când mă știu, luna Decembrie a însemnat un singur lucru: Crăciunul. Nu avea nici o cu treabă frigul, zăpada sau cu prima vacanță după luni bune de școală, ci doar cu bradul, luminițele, beteala și colindele. Deși cu ultra mediatizarea din ultimul timp, această sărbătoare a devenit atât de comercială încât uneori îmi vine să uit de ea, nu fac asta pentru că acum câțiva ani m-am hotărât să nu mai adopt atitudine de Grinch în această perioadă.

Anul ăsta m-am gândit să încep mai devreme sărbătoritul, așa că de câteva zile sufrageria este luminată discret de cele 3 instalații din braduțul meu eco/artificial. L-am împodobit alături de Madalush iar la final am fost tare mândri de rezultat, evident!

Dacă tot e luna în care acest conifer atrage toate privirile , m-am gândit că nu ar strica un mic concurs la finalul căruia câștigătorul va fi posesorul celui mai frumos brad. Concursul se va desfășura în felul următor: oricine dorește să participe, este rugat să posteze (de preferat pe pagina lui/ei de Facebook) o poză cu bradul împodobit și să se pună pe adunat evident Like-uri, dar nu înainte de a-mi lasă un link să văd și eu cum merg lucrurile. De asemenea, îmi puteți trimite mie poza și fac un poll unde vor putea vota vizitatorii.

Printre participanți, m-aș bucura dacă s-ar număra și câțiva colegi de blogosfera. De exemplu sunt curios dacă Berarul își pune halbe de bere pe post de globuri, dacă bradul Anei are formă de “?”, dacă Macku folosește o instalație Samsung, dacă Pavel chiar are o STEAua în vârful bradului, dacă Paul pune ciocolată de casă printre crenguțe, cum arată unul din cei doi brazi ai lui Iustin, dacă Anda are pe lângă globuri și 7 pietricele festive și dacă Andrei își trolleaza bradul până îi cad acele.

Premiul va consta într-o instalație pentru bradul câștigător alături de 3 ghirlande (culorile le las la alegerea norocosului/norocoasei) și un vârf de brad. Concursul se va încheia pe data de 22 la ora 12:00 am, pentru a mai avea șanse să trimit premiul prin poștă, în cazul în care el trebuie să ajungă în alt oraș decât Iași..

21 Thoughts on “Premiez cel mai frumos brad de Crăciun

 1. LOooool

 2. Avea mama o stea. Dacă mai e, garantez că opun în vârful bradului şi îi fac o poză!

 3. Nu punem ciocolata, punem cateva scutece pampers de-a Mirunei – sa tinem hotii la distanta :))

 4. Citez : “culorile le las la alegerea norocosului” sa inteleg ca femeile nu au nicio sansa?

 5. Hopaaa…nu stiu daca gasesc loc de brad da’ vad eu!

 6. e nasol al tau:))
  stai ca acush il termin pe al meu si revin:)

 7. Buna! Nu vreau sa par rautacioasa, dar de cand ma stiu eu, bradul se impodobeste pe 24. Eu inca pastrez traditia. :)

 8. cum naiba ia comentariile la tine?am comentat ultimu` si sunt cu al2lea comentariu:))

 9. E gata şi al meu, acuşi poza. :D

 10. Ma gandeam sa sar si eu cu bradul invizibil, dar ar fi fost incorect fata de concurenta :(

 11. Pingback: Cel mai frumos brad! : Şapte pietre

 12. Pingback: Impodobeste bloggere bradu`!! | Ciprian & M's blog

 13. Pingback: Transfuzia de sărbători | RaduPricop.ro - Let me blog about it !

 14. Radule, abia in seara asta am impodobit si eu bradul, iti trimit un tweet cu poza si-mi cer scuze ca n-am reusit sa-l asamblez la timp :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation