Deja tehnologia o ia razna rau de tot si e tot mai greu (adica scump) sa tii pasul cu ea. Incercand sa imi amintesc cum am interactionat eu prima oara cu tehnologia, la modul serios, imi vine prima oara in minte telefonul Motorola pe care si-l cumparase fratele meu acum multi multi ani. Era misto tare, puteai vorbi la el, avea ecran cat un deget si jumatate dar si un joculet. Dupa ceva timp mi-am luat si eu un telefon, unul care a facut istorie: Nokia 3310. L-am trantit, scapat, udat, etc, etc, ii sarea carcasa si bateria, il puneai la loc si gata, mergea de parca nu avea nimic.

De atunci pana acum a mai evoluat un pic tehnologia, si cica acum avem smartphone-uri care fac cam tot ce se poate, inclusiv poze panoramice. In caz ca nu stiti ce inseamna poze panormace, va sugerez sa folositi Google Earth si sa va jucati pe strazi un pic. Domnul  Jonas Pfeil si inca 4 colegi de facultate s-au gandit ca un telefon poate face el multe, dar pentru pozele panoramice nu poate fi ceva mai bun decat o minge, cu nu mai putin de 36 de camere foto cu o rezolutie maxima de 2 mp care fac click in acelasi timp, oferind o imagine panoramica perfecta. Pozele pot fi descarcate pe orice calculator, fara prea mari batai de cap.

Din pacate, cei interesati de achizitionarea acestui gadget vor trebui sa mai astepte un pic, pentru ca inca inventia nu a fost patentata, dar cu siguranta nu va dura mult pana sa se intample asta, ganditi-va cat de utila va fi pentru cei aflati la un concert in aer liber…….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation