eurovision -rusia buranovskiye babushkiLipsa mea totala de interes pentru mondenitati m-a adus in situatia de a nu sti cum o cheama pe solista formatiei care ne-a reprezentat aseara la Eurovision. Am dat pe Twitter, am vazut ca lumea lauda performanta din semifinala si mi-am zis ca totusi un pic de respect merita. Apoi am ajuns la tweeturile care reflectau un crud adevar. Sonorizarea a fost mult inferioara fata de ce se aude la un concert cu Adrian Copilu` Maslina, dar in schimb Elena (acum stiu cum o cheama) a reusit sa isi puna in evidenta calitatile (nu cele vocale!). Daca era sa am posibilitatea sa dau un pronostic asupra rezultatului final al Romaniei la Eurovision, cu siguranta as fi ales sa pun pariuri pe mobil. In nici un caz nu as fi pariat ca Suedia va castiga, mai degraba as fi mers pe mana Rusiei, care refuza sa trimita melodii de tipul bumtzi-bumtzi.

Nu fi trebuit sa aduc vorba de pariuri in articolul asta, ca doar nu scriu despre sport, dar ca o mica salvare voi pomeni ceva totusi de un sport. La o ora tarzie din noapte, Lucian Bute ar fi trebuit sa ne aduca din nou pe culmile succesului si sa ne faca mandri ca suntem romani. Carl Froch nu prea a fost de acord cu intentiile lui si a practicat un box (parerea mea de necunoscator) tipic englezesc. De meci stiam de vreo cateva zile, era undeva un anunt cu pariuri Unibet care anunta niste cote acolo…..cam neinteresante pentru mine. In orice caz, ma bucur ca nu am fost tentat sa pun un mic pariu pe Bute. In general stiu ca nu dezamageste, dar vorba Twitterului, Lucian Bute a pierdut primul meci la profesionisti, chiar la debut. Oricum, l-a cum i-a remodelat fata englezul, nu cred ca o sa mai aiba loc vreo revansa.

Mai bine las prostiile si stau cuminte in banca mea si astept Campionatul European de Fotbal. Cui nu-i place talentul, viteza, drama, un pic de actorie si bineinteles, gustul succesului?? Astea da motive sa te apuci sa pariezi!.

3 Thoughts on “O seara din categoria Epic Fail

  1. Alina on 05/06/2012 at 09:13 said:

    Da orcum nu sunt foarte deacord cu ideea suntem Romani cantam si noi in romana ca asa mai bine cantau Banana we

  2. Marina on 21/06/2012 at 00:57 said:

    Pe langa faptul ca nu inteleg ideea asta cum ca piesa pentru a fi “hit” trebuie sa aiba aruncate 2-3 cuvinte/fraze in spaniola. Plus de asta, Eurovision este un concurs in care fiecare artist isi reprezinta tara, ori venim noi romanii cu o piesa in “spangleza”

  3. Elia on 22/07/2012 at 18:07 said:

    Mda, super concursul Europei. Eu sunt de parere ca Eurovisionul este un concurs lame si masluit, facut de unii care vor sa se afle in treaba o data pe an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation