Si se face ca uneori, din nimic sau senin (depinde daca esti pesimist sau optimist ), doi oameni care in mod normal nu au nimic in comun, ajung sa isi arunce o privire, sau un Like pe Facebook. De data asta, povestea incepe cu un tanar in campul muncii observand un cuplu oarecare. El (personajul principal) isi pune la indoiala existenta pe aceasta planeta si scopul in viata in momentul in care o vede pe EA, o tanara frumoasa, educata si cu o oarecare timiditate in privire. Alaturi ii sta un domn care ar trebui sa ii fie bunic, doar ca gesturile dintre ei doi confirma zicala “gaina batrana face ciorba buna”, in cazul de fata cocosul. Simte cum pentru prima oara Universul isi face simtita influenta intr-un mod ironic. Fiind un neicanimeni si impacat cu situatia, stie ca va urma o alta seara care nu are cum sa termine altfel decat cu niste servetele umede si cateva lacrimi pe perna.

Totusi, in putinul timp pe care il are la dispozitie, aduna toate informatiile disponibile. Isi da seama repede ca ea, fiind o frumusete rara (parerea lui) nu are cum sa nu isi traiasca viata la maxim. Iubitul actual ii ofera tot ce si-ar putea dori, plimbari prin tari straine, cine la restaurant, cadouri scumpe, dar si cel mai important, atentie din partea lui cat sa o faca sa sa simta FEMEIE. Plus ca, shaorma are alt gust intr-un Audi (bemveurile “e” pentru cei pana in 30 de ani).

Pentru ca motive, uneori mai au loc si minuni. In mod intamplator si complet aleatoriu, cei doi reusesc sa faca schimb de numere de telefon. Incep discutii cuprinse pe parcursul a sute de mesaje, toate disparand din telefonul ei in momentul in care trebuie sa ii regleze tensiunea bunicului. In timpul unei rare intalniri face-to-face, ea incepe sa isi dezvaluie sentimentele, iar printre sarutarile patimase, cateva soapte ii pun inima lui pe jar. Vine si momentul in care se oficializeaza totul intre cei doi tineri, iar pensionarul (uneori abuziv) este lasat in urma sa isi traiasca in singuratate batranetile. Nu trece mult timp pana incep sa se cunoasca din ce in ce mai bine, iar el, treptat, isi dezvaluie trecutul, pentru ca de ce nu. Detaliile nu sunt prea specifice, iar concluzia este ca nu toate au fost bune si frumoase,dar, in sfarsit, ea reuseste intr-un final sa ii aduca linistea in suflet.

Fericirea inseamna sa iubesti si sa fii iubit, iar pentru ei asta a devenit o rutina. Viitorul suna bine.

Va continua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation