“Mulți“ spun că vor o țară ca afară, dar se pare că o să avem în continuare o țară “ca la țară”. Alegerile locale au schimbat doar hoțul și astfel orașul Iași va rămâne în noroiul deja caracteristic. Cu milă m-am uitat aseară pe pagina de Facebook a domnului Chirica și nu îmi venea să cred ce fel de oameni îl susțin. Mulți tineri, oameni care teoretic ar trebui să aibă ceva în cap, oameni cu facultate (de parcă asta garantează un minim de inteligență). Poate că nu doar bătrânii se intoxică zilnic cu Antena 3.

Spre rușinea mea, aseară am fost un pic răutăcios la adresa unuia dintre susținători. Am intrat un pic în discuție cu domnul Cătălin Dumitrescu (click pe partea cu reply-urile). În primul meu răspuns, sper că și dumnealui a înțeles, nu am intenționat să îl jignesc pe el ca individ. Am vrut doar să subliniez cum sunt tratați ieșenii care folosesc transportul în comun. Ca niște șobolani. Am mers cu un 30 din Canta și pe la mijlocul autobuzului, lângă un scaun, era o gaură în podea. Am văzut microbuze 20 cu găuri sub pedale, uși care nu se mai închideau corect și geamuri…nu mai erau geamuri ci doar niște folii de plastic. Ar fi un clișeu să menționez autobuzele cu spectacol pirotehnic inclus. Din fericire, până acum, nu a pățit nimeni nimic, dar aștept să văd ce o să fie atunci.

A fost faină campania cu #ceicarenupleaca dar după alegerile astea am văzut că ce nu au reușit atâtea războaie de-a lungul timpului, reușim singuri cu success. Adică să ne distrugem. Niciodată nu am vrut să plec mai mult ca acum. Tinerii sunt prea ocupați să meargă la grătar, în loc să meargă la vot, au concediu ALL INCLUSIVE în Bulgaria, nu au timp de proteste. Bătrânii sunt obișnuiți să pună ștampilă pe același rău, că doar e mai bun răul pe care îl știi deja. Până la urmă, în ultimii ani s-a făcut și ceva bun în orașul asta, aeroportul (nu îl susțin pe Bodea, pot mai bine de atât). În felul ăsta putem pleca mai ușor din țara, nu trebuie să mai mergem până la Bacău pentru asta.

P.S: mă apuc să învăț cum se pune faianță and stuff, Italy…..here I come!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation