Metadona este un opioid produs pe cale sintetica, cu efect similar morfinei, elaborata in anul 1942 de fabrica de vopsele Hoechster. A fost patentata in anul 1953 si lansata pe piata ca analgezic forte sub denumirea de POLAMIDONR. Din anii 1960, metadona a fost utilizata (mai intai in SUA) ca substanta impotriva sindromului de abstinenta fizica in cadrul dezintoxicarii de heroina. (heroina si efectele ei = starea in care eu stateam acasa mai tot timpul si eram liber sa fac cam ce vreau, dar la fel ca un junkie aproape niciodata nu aveam bani; metadona: job-ul in care am parte de timp liber suficient dar si lucrez sa imi asigur o suma decenta de bani.)

Mda….dupa cum spuneam acum cateva post-uri, m-am bagat si eu, multumita fratiorului meu care implineste astazi 29 de ani :D, in campul muncii. La inceput recunosc, a fost cam greu pentru ca nu eram pe un post prea potrivit pentru mine, dar am facut si eu tot posibilul sa rezist pentru ca na, inca nu cresc banii in copaci………cred ca mi-as face o livada. Asa ca dupa 2 saptamani destul de grele, in care am inceput sa resimt oboseala si cateva dureri (constante) care inainte apareau doar in urma unui efort serios, a urmat in mod inevitabil demisia. Sunt cam fragil :(

Nu a fost o decizie usor de luat dar m-am gandit ca ma pot trezi intr-o zi ca tre` sa fac vizite dese pe la un doctor si na, dupa cum scria si aici, ar fi fost frumos, dupa logica lor, sa nu ma duc cu mana goala, asta in situatia in care eu m-am angajat pentru ca nu traieste nimeni cu aer (am auzit ca unii traiesc cu lumina). Asa ca am luat o foaie alba, am scris o demisie scurta si la obiect care probabil ca a fost si acceptata.

Mi-am luat banii pentru cele 2 saptamani muncite, si m-am dus acasa,cu gandul ca o iau de la capat…..iar caut de munca de nebun. Asa ca dupa ce ajung acasa, incepeam sa ma linistesc si sa stau calm pana a doua zi cand sa reincep cautarile. Dupa numai cateva ore eram angajat din nou, la aceeasi firma, pe postul de dispecer, raspund la telefon toata ziua, notez comenzi si le dau mai departe soferilor. Totul e ok pana acum, am program o zi si o zi, si cam de asta nu am mai avut timp sa ma ocup de blog, dar recuperez in zilele libere, poate chiar o sa bloguiesc de la munca.

http://www.youtube.com/watch?v=2EUSEcuhVk0&feature=related.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation