Erau vremuri in care eram la curent cu tot ce misca prin topuri, ce se asculta la radio, cutia magica si prin baruri/terase/cluburi. De ce am renuntat la asta? Prea multa muzica comerciala, `nshepe mii de piese identice (90% de productie romaneasca), toti vor sa socheze prin versuri, videoclipuri, aparitii in public si ajungi sa nu suporti artistul respectiv din atat de multe motive.

Am luat azi la puricat topurile, sa vad daca stiu vreo piesa care se afla in varful clasamentului din US sau UK, nici un top din Ro nu merita consultat, mai ales ca am aruncat o privire in fuga pe KissFm si am inchis imediat, doar pentru ca J. Lo e pe primul loc cu cea mai stupida melodie din ultimul timp (cine zicea aia cu ascultatorii nostri sunt mai destepti decat ai lor?). Dar sa trecem peste asta, sa nu se simta insultati toti cei care au votat acea melodie, stupida (parca am mai zis asta) si dam enter gugalelii, recunosc urmatoarele piese (dar nu neaparat imi plac):

UK: David Guetta feat Rihanna – Who`s that chick, Aloe Blacc – I need a dollar (iLikeIt), Dr. Dre –  I need a doctor, Bruno mars – Grenade, Martin Solveig feat Dragonette – Hello, Adele – Rollin I The Deep & Someone Like You, Lady Gaga – Born This way (fara link, nu vreau sa va stric ziua), Jessie J. – Price Tag (stupid song), Rihana – S&M, The Black Eyed Peas – Just can`t get enough, Katy Perry feat Kanye West – ET.

Se pare ca batausul artistul Chris Brown a reusit sa isi relanseze cariera, fiind prezent cu doua piese in top. Jessie J. imi lasa un gust amar, pare o versiune mult mai comerciala a lu` tanti Gaga, piesa Do It Like A Dude e probabil un imn pentru toate feministele frustrate, iar Price Tag arata devotamentul fata de toate lucrurile roz si pure, banii si adulatia fanilor sunt optionale dar nu pot fi obtinute decat prin metoda ei, si a altor tzoape, de promovare, asa ca ea merita venerata.

In mod surprinzator sau nu, nu sunt prea mari diferente intre topul UK si US dar ma bucur mult de tot ca stiti voi ce piesa nu e nici macar in primele 5 (topul US). Ar mai fi doua piese care imi streseaza neuronii (in mod neasteptat dar placut):

Pe Lora o ascult la munca prea des si mi-a intrat pe sub piele, desi sunt sigur ca nu va sta mult acolo.

P.S: piesele fara link sunt deja cunoscute si nu are rost sa mai caut pe Youtube un link cu videoclipul..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation