Se stie de cand lumea, lunea nici iarba nu creste, nu trebuie sa dai bani (in cazul in care ai ce sa dai) ca o sa o tii asa toata saptamana si e ziua in care incepem sa ni se faca dor de weekend. Martea nu trebuie sa incepi nimic, nu trebuie sa imprumuti bani si daca s-ar putea sa nu muncesti deloc ar fi perfect.

Cum a inceput ziua de ieri, luni ? Cu mult inainte sa ma trezesc, adica in timp ce dormeam, visam…..ca trebuia sa primesc un telefon si chiar l-am primit (in vis). Ma trezesc un pic speriat si pentru cateva secunde chiar am avut impresia ca totul a fost real, dar in momentul in care am vazut ca telefonul era descarcat complet, m-am trezit de tot la realitate. M-am apucat de lucruri mai serioase si usor usor a trecut ziua. Am fost si am luat-o pe Madalush de la birou si in timp ce o asteptam a venit si fratiorul meu pe acolo cu treaba, ocazie cu care ne-a livrat pana la urmatoarea noastra destinatie, cand zic ca ne-a livrat…..adica nu a condus ca un pensionar…..nici nu cred ca stie sa conduca asa.

Marti – ora 07.03. Aud telefonul….mesaj. Il las sa sune. Mai primesc un mesaj…..ma gandesc sa ma duc sa vad ce mesaje am primit, poate sunt importante. Ma ridic cu greu, dupa 3 incercari reusesc sa deblochez telefonul si incep sa citesc: 0.01 centi bonus au fost alocati contului tau! In mintea mea: Sa mori tu ? Pentru asta imi dai DOUA mesaje la 7 dimineata, ca sa imi strici somnul de frumusete cu asa o tampenie? Bineinteles urmeaza o reclamatie, ca doar nu e relativ democratie in tara asta.

Ca inchiere, pana la urma telefonul care trebuia sa il primesc ieri, l-am primit azi si drept urmare sunt pe fuga. New People, new stuff..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation