Dimineata, atunci cand am inspiratia mai mare.

1. Când ai început să scrii în online?

Ianuarie 2010, Madalush tot scria cu drag si spor si m-am gandit ca nu ar strica sa imi iau si eu o portie zilnica de exprimare aproximativ circa si ceva libera.

2. Ce te motivează să scrii pe blog?

Cam tot ce se intampla, de la felul in care sunt uneori gospodin in casa, la felul in care se oamenii de la tv si ne confirma ca traim intr-o tara de kko.

3. Cum reacţionezi la comentarii negative?

Nu am avut parte de asa ceva pana acum, dar nu pot spune acelasi lucru si despre spam. Daca cineva are ceva de zis, mai ales de rau, il bag in spam si apoi ii fac conturi pe site-uri de matrimoniale (ii stiu adresa de mail) si apoi pe site-uri cat se poate de ciudate cu 110% sanse sa il adauge in toate listele de spam si sa regrete fiecare tasta apasat cu intentii negative!

4. Care a fost ideea iniţială de la care ai pornit?

Sa vad si eu care e treaba in online, ce fel de oameni gasesc, in ce fel m-ar putea influenta, asta in conditiile in care deja partea de programare html/css o incercasem la recomandarea unui prieten care imi spunea tot timpul ca niciodata nu strica sa inveti ceva, asa ca tot invat pana nu o sa mai am loc in hdd propriu si personal, situat in cutia craniana.

5. Ce fel de link-uri ţii în blogroll?

PRC: pile, relatii si cunostinte. Oameni care scriu pe placul meu, dar in acel fel in care eu nu as scrie niciodata. Pe unii ii cunosc personal, iar restul vor ramane in mintea mea doar ca niste cuvinte asezate cu atentie sa nu deranjeze ochiul cititorului.

6. Cum te-a schimbat pe tine blog-ul?

M-a facut sa gandesc de doua ori inainte sa spun ceva, sa imi vina in cap ideea de a posta pe blog imediat ce vad/aud/vad  ceva interesant si in mod special, m-a facut mai competitiv, pentru ca nu? toti vrem sa fim cei mai buni, desi putini recunosc asta.

7. Ce aşteptări ai de la blog-ul tău?

Gagici nu am nevoie, bani nu are cum sa faca dar s-a scos ca m-a ajutat sa imi fac prieteni noi cu care sa mai fugaresc mingea, mai rad de una/alta si cel mai mult ma astept sa ma faca celebru, cel putin in fata blocului meu unde uneori mai ies si sparg seminte.

8. Cât despre cititorii/vizitatorii acestui blog?

Ii astept sa revina, daca le-a placut ce am scris, daca nu le-a placut, sa revina, ca poate la un moment dat o sa fie si ceva pe placul lor. Ii astept sa fie mai vorbareti (comentarii) sa imi dau si eu seama daca doar citesc primele randuri sau chiar isi pierd 10-15 secunde din viata citind acele cateva randuri care imi uzeaza tastatura tocita de-a lungul timpului.

Ce harnic am fost, asa de dimineata!!! Nu tin minte ultima oara cand am avut parte de atat de mult sinapse in partea aia a corpului, mai ales la ora asta..

3 Thoughts on “Leapsa Reloaded

  1. Scurt şi la obiect! :) Super! ;)

  2. Roxy's blog on 13/04/2011 at 13:46 said:

    mi-au placut mult raspunsurile..se vede ca tii la blog:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation