Luni…..o zi in care de obiceai priveam calendarul cu spaima, urma o saptamana de scoala si dupa ce a am terminat cu scoala urma o saptamana de munca. Saptamana de munca era de 2 feluri, cea in care luam avans sau lichidare, si cele 2 saptamani in care nu luam nimic. Nu e greu sa iti dai seama ce saptamani ma inspaimantau mai tare. Macar saptamanile de munca mai aveau si un avantaj, pe cand cele de scoala……erau la fel si nu castigam mai nimic, decat cunostinte vaste despre reactii chimice, regulile fizicii si formule matematice obositoare.
Dar, eu fiind baiat istet ( glumesc, evident ) am ramas si fara loc de munca in aceasta perioada neagra pentru piata locurilor de munca. E mai greu acum sa privesc calendarul cand notez inca o saptamana in care am mai avut ceva activitate dar nu un loc de munca stabil si prost platit. Inainte sa intru in acest concediu :)) imi doream sa ma odihnesc pentru ca aveam vreo 2 ani de munca fara prea mari concedii, acum sunt odihnit, atat de odihnit incat pana la pensie nu cred ca o sa mai am nevoie de concediu.
Fiind o persoana optimista, sper ca in curand sa intru in campul muncii, sa ma enervez cand verific cardul, bani prea putini dar totusi un motiv sa mai fac calcule matematice, sa vad cum fac sa ma destrabalez cu banii pana la urmatoarea doza de oxigen :D .

Pentru cei ce nu stiu de ce am ales numele blogului “2muraturi” , urmeaza explicatia: intr-o vreme jucam Travian coleg de cont cu Laurentiu ( F!ght pe speed-ul romanesc, pentru cunoscatori ). Vreo 2 servere am jucat cu numele ” Invizibil ” dar la un restart al RoX-ului cineva s-a grabit si a facut inaintea noastra un cont cu numele nostru cu care de obicei jucam, asa ca dupa o sedinta de brainstorming am ajuns la ideea ca numele ” 2 muraturi ” ne reprezinta cel mai bine.

Cel mai bun film vazut in ultima perioada: The Bad Lieutenant: Port of Call – New Orleans.

Recomandarea video:
http://www.youtube.com/watch?v=9iGQ2emkdig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation