Gangplank_league_of_legendsDesi sunt un fan inrait AP, de ceva vreme pot spune ca am un nou intrat in top 3 campioni de League Of Legends. La prima vedere nu pare ca poate face mare lucru, trebuie doar cateva jocuri pentru a intelege cu adevarat cat de important este Gangplank pentru echipa. Din experienta mea, cred ca trebuie inceput cu full AD, momentan pagina de rune fiind incompleta, incep cu doar 80 ad. Pentru inceput, recomand Long Sword si 2 potiuni rosii si Q-ul activat. E un campion destul de bun pentru solo top, tinand cont si de micul boost de sanatate primit cu W-ul.

De regula activez toate 3 skilurile, apoi ma axez cat mai mult pe Q. Incepand cu nivelul 6, GP devine cu adevarat interesant, beneficiind de o ultimata aproape perfecta. Ca build, imi place sa incep cu Infinity Edge, primesti si ceva damage, dar si un pic de Crit pentru Q. Ca solo top, are avantajul ca face ultimata destul de repede si ii poate ajuta pe colegii care trebuie sa scape sa sa nu scape adversarii cu o liniuta de HP.

In mod normal dupa Infinity, vine un Phantom Dancer, apoi un Bloodthirster dupa care teoretic ar merge un Warmong, dar eu prefer inca un Phantom Dancer. Gp este un campion esential deoarece este un initiator excelent, ultima sa, combinata cu inca una AOE, garanteaza succesul unei lupte fata in fata (totul tine de sincronizare). Pe final de joc, ar trebui sa fie un 75% crit minim si aproximativ 400 AD (poate un Trinity Force pe acolo)..

5 Thoughts on “Gangplank, piratul critical

 1. In ce limba e postarea? =))

 2. Sa inteleg ca DOTA era prea greu de inteles si ai ales league of lesbians?
  :D

 3. nu chiar, am jucat LOL prima oara, si cu el am ramas, sunt prea batran ca sa mai schimb ceva….

  • Igrec on 09/05/2013 at 06:57 said:

   din pacate sunt mult prea asezate comunitatile si stilurile de joc. in dota ai foarte mult unbalance iar in lol prea multi factori care influenteaza gameplayu. plus ca ambele comunitati sunt pline de flameri.

 4. Adina on 15/05/2013 at 15:03 said:

  Eu il prefer pe Jax, mai vechi el asa, dar face 2 face putin adversari au vreo sansa. De multe ori pot sa fac fata chiar la 2 deodata si mai raman cu viata. Fiecare are preferatul lui. Succes pe campiile dreptatii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation