Dupa ce minunata nationala a reusit sa ia bataie si de la Macedonia, Franta a pierdut cu China, incep sa cred ca diseara la pariuri Honduras are o cota destul de atragatoare. Piata transferurilor a cam luat-o razna, am citit ca Manchester City a facut un nou tip de oferta pentru Daniel Alves: a cerut ca Barcelona sa fixeze un pret si apoi sa faca actele. Ma gandesc ca in aceste vremuri grele, sa faci o asemenea oferta, e nebunie curata, dar tinand cont de orgoliul seicilor…..ei se pot trezi intr-o dimineata si sa se hotarasca sa cumpere cate un club in fiecare tara.

Cel mai interesant articol citit, din sport, a fost unul in care Xavi, mijlocasul de geniu al Barcelonei (da sunt fan!!! si nu de ieri, de azi ci de pe vremea lui Rivaldo 1997-2002), avea drept idol in copilarie pe un anume jucator Matt Le Tissier!!! Nu am auzit niciodata de el, era mijlocas si a jucat toata viata la Southhampton, dar daca te uiti la ce goluri a reusit…..incepi sa crezi ca unele superstaruri ar avea ceva de invatat din executiile lui. Eu am ramas ca la stomatolog, cu toate ca am vazut ceva goluri frumoase la viata mea, cred ca al doilea gol din urmatorul montaj de pe youtube, merita sa intre in topul celor mai frumoase goluri din istorie.

http://www.youtube.com/watch?v=XsMjB1kosKE.

4 Thoughts on “Fotbal ?!

  1. wow! ce goluri..

  2. Alex on 06/06/2010 at 13:55 said:

    wtf … asta da jucator , ce suturi ,ce pase , ce driblinguri parca era la fifa :)) . Foarte frumos

  3. raducutherock on 06/06/2010 at 22:13 said:

    eu cred ca nadal joaca mai bine basket ca matt:P si totusi, dupa toate esecurile precedente echipa noastra pornea favorita (????:))), chiar daca hondurasu (care honduras nu a mai jucat la un cm din 1982) este caificata la cm

  4. Pingback: Cate o echipa « 2muraturi's Blog

Post Navigation