Asa macho cum sunt, recunosc ca obisnuiesc sa mai urmaresc un meci sau doua, depinde de timp (timp in care ma simt ca un burtos cu berea in mana). Campionatele sunt in plina desfasurare, motoarele turate si bineinteles multi bani la mijloc. Dupa reclamele canalelor de sport de la noi, nu e greu sa intelegi ca ei vor sa ne ofere meciuri spectaculoase, cu cele mai bune echipe, dar spre dezamagirea mea, la fiecare 2-3 fraze pomenesc ceva de cotele de pariuri, ceea ce nu are nici o treaba cu esenta sportului.

In weekend-ul ce abia s-a terminat, meciurile au curs unul dupa altul, meciul vedeta fiind cel dintre Man. United cu Man. City. Tipic pentru campionatul englez, echipele au dat cate goluri au putut si din pacate la finalul meciului, tabela de pe Old Trafford arata un scor incredibil, un 1 -6 care pune o pata neagra pe istoria clubului dar si pe cariera de antrenor a lui Ferguson. Desi City a trecut pe primul loc in campionat, unul dintre comentatori spunea ca cel mai important lucru obtinut in urma acestui rezultat este alinierea (cu drepturi depline) cu cele mai bune echipe din lume. Chelsea a pierdut cu Queens Park Rangers, socant!

Despre campionatul romanesc mumu…..multe nu pot spune, cam neinteresant, in schimb in Spania s-a produs o rocada incredibila. Real Madrid a castigat lejer cu 4-0 acasa la Malaga iar spre surprinderea tuturor, Barcelona a remizat acasa cu Sevilla, dupa ce Javi Varas a aparat 12 suturi ale catalanilor pe care scria gol, nu cred ca puteau rata mai mult de atat. Felicitari lui Ronaldo pentru un gol frumos cu calcaiul (toti il ridica in slavi acum) dar il asteptam sa miste ceva si in meciurile directe cu Barcelona si daca poate si se pricepe cu mingea, sa faca ceva de genu`:

 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation