Acum circa și ceva săptămâni scriam despre cât de impresionat am fost de Immortals, vizionat cu deja traditionalii ochelari 3d din scaunele nu chiar confortabile de la Cinema City din Iulius Mall. După acest film am putut spune că încep, din nou, să am încredere în producătorii de filme americani, după mult mult timp vizionând un film care chiar m-a impresionat (lipsa clișeelor a ajutat mult!).

Acum că mă arde rău de tot să mai merg la cinema, mă simt nevoit să arunc o privire peste trailerele filmelor ce vor fi lansate în curând. Dintre marile lansări, mi-au atras atenția:

The Girl with the Dragon Tattoo – Trailer foarte interesant, până apare promit să văd și prima parte.

Mission: Impossible – Ghost Protocol – does Tom Cruise still got it? Cel mai probabil o să fiu printre primii care or să afle!

The Darkest Hour – O idee nouă despre o invazie a extratereștrilor. Dacă e plin de clișee, îmi cer banii pe bilet înapoi!

The Devil Inside – Nu sunt sigur că o să am suficient curaj să îl văd la cinema, dar măcar am timp să mă pregătesc.

Underworld Awakening – acum câțiva ani am văzut prima parte, recuperez și cu celalalte două până pe 20 Ianuarie!

The Vow – cu Sf. Valentin la ușă, merge și un film de genul ăsta.

Ghost Rider: Spirit of Vengeance – prima parte a cam dat-o-n fasole, sper să nu mă dezamăgească și a doua oară N. Cage..

2 Thoughts on “Filmele lansate la sfârșit de 2011 – început de 2012

  1. Dintre toate, singurul care vreau sa il vad e Ghost Rider: Spirit of Vengeance, si asta doar pentru ca a fost filmat in Romania.

  2. Silviu on 14/12/2011 at 01:39 said:

    Misiune Imposibila, asta cu protocolul, cred ca o sa faca ravagii in cinematografe. O sa mearga mai ales cei care au vazut si primele parti .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation