In aceasta zi minunata de sambata m-am trezit la 05:00 am! In mod surprinzator a fost o trezire usoara, chiar m-am trezit cu aproximativ 1 minut inainte sa sune alarma! Probabil am ceas biologic elvetian. Dupa un drum de 17 minute prin intuneric si liniste au inceput sa se auda masinile tot mai mult, sa se lumineze si sa imi fie somn tot mai tare. Dupa 2 ore la “locul de munca” nu am reusit sa rezolv problema pentru care am fost solicitat, si asta m-a facut simt ca am fost degeaba asa matinal….nu am rezolvat nimic, dar partea buna e ca nici nu am stricat, asa ca am ramas doar cu plimbarea de dimineata.

Dupa nebunia Avatar a aparut marele film, in 3D, Clash of the Titans! Mare dezamagire, efectele au fost acceptabile pentru 3D dar nimic care sa te bage in lupta, de foarte multe ori imaginea a fost intunecata, chiar enervant de intunecata. Cliseele au fost atat de inghesuite incat ma simteam indopat cu ideea americana de erou, cu un tip care toata viata a pescuit si din senin se trezeste ca marele salvator al oamenilor si isi ia rolul in serios de parca s-ar fi antrenat familia lui timp de 3 generatii pentru ca el, in sfarsit, sa fie CEL ALES!!! Cel mai mult m-a marcat , citez: “If I do this, I`ll do it as a man!” de aici intelegem cat de mult isi reneaga jumatatea de zeu din el si a spus-o de vreo 3-4 ori…..daca mai continua cred ca as fi avut nevoie de o punga :| .

Intre timp am reusit sa imi scot buletinul :D . Spre surprinderea mea e valabil doar 7 ani!!! Pana acum stiam ca buletinul are valabilitate 10 ani, dar probabil au considerat ca ar trebui sa ma pozeze mai des, de ce oare?

Ieri s-a organizat un targ de job-uri. Am avut ocazia sa revad imaginile de la deschiderea unui magazin de acum cateva saptamani. Cand am vazut multimea incantatoare m-am hotarat sa fac o plimbare scurta pana se mai linistesc apele si dupa aproximativ 2 ore am reusit sa intru dar tot ingramadeala si dat din coate la greu. Am lasat cateva Cv-uri si am discutat mai serios cu un singur angajator si a ramas sa fiu sunat saptamana viitoare. I`ll be waiting.

Recomandarea video:

http://www.youtube.com/watch?v=YgSPaXgAdzE&feature=fvst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation