După ce Rapidul a rezolvat de tot imaginea României aseară, astăzi, de ziua națională, Steaua și Vasluiul au o misiune aproape imposibilă, să bată 2 echipe mult mai valoroase. După ce am fost pe stadion la meciul Vaslui – Sporting, recunosc spre rușinea mea că am vizitat și stadionul Emil Alexandrescu pentru a urmări dispută dintre Poli Iași și Dunărea Galați, un meci demn de codasele ligii secunde.

Acum mă pregătesc de încă un drum la Piatra Neamț, că doar vasluienilor le place să fie susținuți de toți moldovenii, nu numai de cei aflați în județul lor, nu de alta, dar teoretic  vor veni la meci și 2000 de italieni. Din câte știu, de obicei suporterii laziali fac probleme pe unde merg, dar dacă vor incearca vreo chestie mai dubioasă le vom oferi ocazia să facă cunoștință cu 3 categorii noi de oameni: moldoveanul de rând, moldoveanul vasluian și bineînțeles: MOLDOVEANUL JANDARM.

Am făcut echipajul, am pregătit traseul, berea la rece (adică pe geam) și semințele într-o sacoșa de LIDL, că doar mergem la meci european, deci sacoșele neecologice sunt interzise. De data asta cu siguranță nu vom mai părăsi stadionul la pauză și nici nu vom mai avea neplăcerea să ne certăm cu o blondă cu un neuron overclockat. Colegi de drumeție, bloggerii Pavel și Relansat  îmi vor ține companie și mă vor ajuta să nu răgușesc prea tare la golurile înscrise de Vaslui, în cazul în care ele își vor face apariția?!. Dacă nu va înscrie Vasluiul, e posibil să ne mulțumim cu un egal sau să răgușim adresându-i cuvinte dulci lui Yero Bello.

 

P.S: Hai cu transferurile !!!.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation