Ca orice blogger care se respectă, duminca scriu despre ceva plictisitor, cu excepția acestei duminici. În mod normal voiam doar să îi arăt cu degetu` pe cei de la Adevărul (nici eu nu le pun link), dar las asta pentru zilele care urmează, nu mă grăbesc. Astăzi, deși plănuisem o plimbare în Copou, până la urmă, din motive tehnice, am ajuns doar până în Moldova Mall. Nu am intrat cu vreun motiv anume în pseudomall-ul din centrul orașului, dar în mod neașteptat am găsit ceva foarte intereseant.

Clubul Modelism Feroviar “Tram and Train” a organizat o expoziție de machete feroviare unde pot fi admirate câteva creații care nu au cum să nu atragă copii, adolescenți dar și bărbați în toată firea. Dioramele realizate până la cel mai mic detaliu, trenurile și tramvaiele Tatra (în miniatură) m-au făcut să mă simt ca un copil care își dorește tot felul de jucării, deși știu că astea nu mai sunt doar niște jucării! În cazul în care sunteți prin zonă, va recomand să faceți o vizită scurtă, iar în cazul în care va hotărâți să vă cumpărați o dioramă, va rog să mă chemați și pe mine să o văd gata montată :D .Mulțumesc anticipat. Poze și detalii pe pagină lor de Facebook.

 
.

5 Thoughts on “Expozitie de tramvaie si trenuri in miniatura

  1. Uuuh. Văd că e expoziție permanentă. Tre’ să-mi fac timp să mă joc și eu pe acolo :)

  2. si… cand i-ai facut pozele era in constructie expozitia urmand sa fie puse si in miscare jucarelele alea sau asa o sa ramana?

    • pozele sunt luate de pe pagina lor de Facebook, pozele pe care le-am facut eu azi nu sunt atat de clare, dar te asigur ca toate trenurile sunt in stare de functionare. Am si doua videoclipuri, dar am uitat sa le urc :(, in schimb am adaugat un videoclip facut chiar de cei care se ocupa de expozitie.

  3. in caz ca ajunge cineva prin Sinaia, ii recomand sa viziteze expozitia permanenta de miniaturi din cladirea de langa gara…nu va regreta!

  4. Nu am ştiut de expoziţie, până acum, dar acum ştiiu! O să-mi fac timp sa ajung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation