De când mă “bucur” de viața de burlac, mi-am făcut un program destul de bine pus la punct, pentru a nu rămâne în urmă cu unele chestii. De exemplu, Sâmbăta e zi de curățenie, pun la spălat, dau cu aspiratorul, mopul și văd ce mai este prin bucătărie și camere de aranjat. Bineînțeles, această activitate nu poate fi făcută fără să îmi trezesc vecinii…și nu aspiratorul le dă deșteptarea. Am făcut un efort financiar (80 lei la reducere) și mi-am luat o imitație de sistem 2+1 (mă interesa subwooferul). Boxele fiind puse pe tv, dimineața la prima oră (undeva în jur de 11) pornesc aplicația Youtube și las să cânte ceva, în funcție de stare. Recunosc, aș putea să nu dau prea tare, dar problema e că din sufragerie nu aud mare chestie (poate că sunt un pic surd).

Dar, nu asta e problema! Îmi văd de treabă prin casă, muzica mă motivează să nu mă opresc, ba chiar să muncesc mai cu spor. Bineînțeles, muzica de pe Youtube nu este chiar gratuită, așa că uneori, înainte să înceapă un videoclip, îți este prezentată o reclamă pe care o poți opri după 5 secunde. Ținând cont că pot controla conținutul de pe tv și prin intermediul telefonului, nu e neapărat nevoie să fiu cu telecomanda în mână ca să opresc reclamele.

Dintre toate, o reclamă mă face să sar instant după telecomandă sau telefon. Reclama cu pricina: varianta cu EL (până să caut pe youtube nu am văzut-o, fiind bărbat nu cred că sunt targetat) și varianta cu EA, pe care o “primeam” de vreo 20 de ori pe zi. Nu e greu de imaginat cum mă simt când am TV-ul dat tare și inceape doamna respectivă să țipe. De prea puține ori am apucat să tai sunetul la timp sau să dau skip. Oricum în cele 5 secunde obligatorii țipă doamna aia suficient cât să creadă vecinii că totuși mă pricep când vine vorba de femei.

Și da, acea reclamă m-a făcut să scriu articolul asta. Pe această cale, aș vrea să îi urez ceva celui care a crezut că reclama asta e o idee bună, în condițiile în care trebuie să o asculți 5 secunde obligatoriu. Dar nu am să o fac, pentru că mi-am propus să fiu un om mai bun. Nu e ca și cum cred că ar merita să ajungă într-o zi acasă și să-și audă soția țipând la fel cum o face tipa din reclamă, doar că atunci când intră în cameră să îl vadă pe unu de genu` asta în spatele “doamnei”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation